The Pillars of the Earth komt eindelijk

The Pillars of the Earth komt eindelijk

The Pillars of the Earth zal binnenkort beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch, volgens een aankondiging van Daedalic Entertainment. De release van de game staat gepland voor 1 maart 2023.

video
play-rounded-fill

Over The Pillars of the Earth

The Pillars of the Earth is een graphic novel gebaseerd op het echte boek van Ken Follet. Het heeft met de hand geschilderde landschappen, goed ontwikkelde personages en verhalende vertakkingen waarmee spelers de loop van het verhaal kunnen bepalen.

Het verhaal van de stad Kingsbridge wordt opnieuw verteld in een geheel nieuwe en interactieve vorm in ‘The Pillars of the Earth’, gebaseerd op de bestseller geschreven door Ken Follett. Verken de wereld als Jack, Aliena en Philip en beïnvloed wat er in de roman gebeurt via jouw verkenning, keuzes en gesprekken met andere personages.

In de 12e eeuw in Engeland, in een periode van grote armoede en conflict, begint een klein stadje met de bouw van een kathedraal in de hoop de inwoners geld en veiligheid te bieden. Als resultaat van hun gezamenlijke inspanning om in leven te blijven, raken hun leven en hun bestemming met elkaar verweven. De plaatselijke monnik, Philip, wordt gepromoveerd tot prior in de abdij van Kingsbridge. Rond dezelfde periode wordt een klein kind genaamd Jack opgevoed door zijn criminele moeder in de wildernis. Zijn opleiding als steenhouwer tijdens zijn leertijd heeft hem voorbereid om een ​​bekwame bouwmeester te worden. Samen met de in ongenade gevallen edelvrouw Aliena beginnen Jack en Philip met de bouw van een van de grootste kerken die Engeland ooit zou meemaken.

Kenmerken

  • Een van de boeken die qua verkoop het beste aller tijden heeft gedaan, is nu beschikbaar als een trilogie van videogames.
  • Verander gebeurtenissen uit het boek en beïnvloed het lot van de personages
  • Volg een verhaal dat meer dan drie decennia omspant en zich richt op romantiek, conflict en samenzwering.
  • Er zijn drie verschillende personages die door de speler kunnen worden bestuurd: Jack, de buitenstaander, Aliena, de edelvrouw en Philip, de monnik.
  • Bijna tweehonderd individueel met de hand geschilderde achtergronden brengen de 12e eeuw tot leven.
  • Volledig geanimeerd op een zeer kenmerkende 2D-manier Orkestpartituur uitgevoerd door het Filmharmonisch Orkest van Praag
  • Volledige voice-over in zowel het Engels als het Duits, met Glen McCready als Philip, Naomi Sheldon als Aliena en Cody Molko en Alex Jordan als de jongere en oudere versies van Jack.
  • Bovendien zal Ken Follett een gastoptreden maken als de stem van de Cantor.