The Silent Kingdom is nu bevestigd

The Silent Kingdom is nu bevestigd

Na een succesvolle Kickstarter-campagne is The Silent Kingdom veiliggesteld voor Nintendo Switch.

Lucky Cat had een doel gesteld van € 25.000, dat al na tien uur was bereikt. De campagne voldeed uiteindelijk aan alle stretchdoelen, waaronder een voor de Nintendo Switch. Dankzij de vrijgevigheid van fans werd meer dan € 50.000 opgehaald.

video
play-rounded-fill

Over The Silent Kingdom

The Silent Kingdom is een “verhaalgestuurde, alternatieve RPG waarin de keuzes en interacties van de speler met andere personages het verhaal bepalen”, aldus Lucky Cat. “Het grimmige verhaal van een prinses die haar eigen ziel moet vergiftigen om haar land te redden, terwijl ze onderweg dood en verdriet oogst”, aldus de beschrijving van de game. Er wordt momenteel aan het project gewerkt in RPG Maker MV, maar het lijkt erop dat het in Unity zal worden herwerkt.

Verplaats jezelf in de schoenen van prinses Erinys, wiens land tot slaaf is gemaakt door een vreselijke vloek. Je moet het opnemen tegen het hele universum – en mogelijk de Godin zelf – om alles te redden wat je ooit hebt gekend en liefgehad.

Hoeveel zou een verwelkt rijk op je ziel wegen? Word je bewonderd of beschimpt als prinses, verrader of verraden? Zoek je troost in het gezelschap van anderen, of zal de val van je rijk je hart voor eeuwig sluiten?

Er wacht je een netelige reis. Het is helemaal aan jou hoe je het bewandelt.

Een gespecificeerde hoofdpersoon die kan worden aangepast aan uw voorkeuren

Prinses Erinys is een gevestigde hoofdrolspeler met een duidelijke geschiedenis en persoonlijkheid, maar het is uiteindelijk aan jou om te bepalen wie ze is en wat ze zal worden in deze wereld. Je hebt volledige controle over hoe ze met mensen praat en ze waarneemt, evenals haar gedachten en gevoelens als reactie op bepaalde gebeurtenissen. Je kunt haar zelfs je eigen naam geven als je wilt. Elke beslissing die ze neemt, hoe groot of klein ook, heeft uiteindelijk invloed op jou.

Ervaring met rollenspellen

Afgezien van de meest ingrijpende keuzes in het verhaal, hebben veel gespreksontmoetingen opties die alleen gericht zijn op onderdompeling, waardoor de speler zijn prinses precies de persoonlijkheid en gevoelens kan geven die ze kiezen. Als het gaat om contact maken met mensen, zijn er geen “juiste” oplossingen, alleen verschillende.

Romantiek

Met een van de twee gezelschapspersonages waarmee ze reist, kan de prinses banden aangaan en mogelijk liefdesrelaties aangaan. De connecties die je vormt met andere personages zullen een belangrijke rol spelen in de voortgang van het verhaal, zelfs als ze niet essentieel zijn om het door te nemen.

Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het succes van de Kickstarter-campagne, de auteur van plan is nog een romantisch personage aan de cast toe te voegen.

Een somber en hartverscheurend verhaal

Tragedies en harten die bezoedeld zijn door corruptie duiken de een na de ander op in onze wereld, waar elk geschil en elke schikking is gedrenkt in verschillende grijstinten. Zal de prinses twijfelen aan haar eigen moraal? Zullen haar meest toegewijde vrienden egoïsme en machtshonger zijn, in plaats van solide banden? Welke lens zal ze gebruiken om de wandaden van anderen te beoordelen?

Meer informatie over The Silent Kingdom is te vinden op Kickstarter; https://www.kickstarter.com/projects/1039568441/the-silent-kingdom-dark-otome-rpg/description