The Wild at Heart versie 1.1.8 patch notes

The Wild at Heart versie 1.1.8 patch notes

The Wild at Heart voor Nintendo Switch heeft een nieuwe update gekregen, waardoor het versienummer van de game op 1.1.8 staat. De patch verhelpt verschillende problemen, waarvan de meest opvallende bugs zijn. Er zijn ook verschillende verbeteringen aangebracht.

Versie 1.1.8 patch notes

  • Er is een bug verholpen waardoor spelers het Spriteling-leermoment in het kreupelhout konden vermijden door simpelweg langs de eerste twee gevaarlijke paddenstoelen daar te lopen.
  • Wispwagon is geüpdatet om een ​​bug te repareren die ervoor zorgde dat Spritelings vast kwamen te zitten als ze in paniek raakten en zich naar de verkeerde kant van een bepaalde corrupte groep haastten.
  • Hit shakes op aanvalbare items zien er nu beter uit en voelen beter aan nadat ze zijn bijgewerkt.
  • Er was een storing in het instellingenmenu waardoor bepaalde spelers per ongeluk een foutopsporingsbesturingsschema inschakelden. Dit is opgelost.
  • Aan de voorgekweekte wijnstokken zijn bepaalde vangnetten bevestigd om te garanderen dat ze nooit niet zullen worden gekweekt.
  • Probeer een oplossing te vinden voor het zeer ongebruikelijke en problematische probleem van niet-ontgroeiende wijnstokken die niet kunnen worden beklommen (of enige voorgekweekte wijnstokken?). Was het mogelijk dat het gewoon optrad bij lage framerates?
  • We hebben een probleem verholpen dat al wie weet hoe lang onze hitstop de verkeerde tijdschaal gebruikte, is verholpen. O O Ontdekt toen we hard aan het werk waren aan onze gloednieuwe game!
  • Een probleem waardoor de aftiteling soms extreem snel scrolde, is opgelost.
  • Identificeerde en repareerde een groot aantal NullReference-fouten, die kunnen hebben geleid tot incidentele systeemstoringen of vreemde problemen. Hoewel ze vrijwel allemaal erg ongewoon waren, hebben we een sluipend vermoeden dat een klein aantal spelers erdoor werd beïnvloed.
  • We hebben meer informatie toegevoegd aan crashrapporten om beter te kunnen helpen bij het repareren ervan.

Over The Wild at Heart

Je bent in een heel dicht bos beland…

Gebruik een steeds groter wordende kudde ongewone dieren om beschadigde wegen te herstellen, gevechten aan te gaan met gevaarlijke monsters en oplossingen te vinden voor eigenaardige raadsels in een wereld die rijk en verbonden is. In dit klassieke sprookjesavontuur voor kinderen volg je twee jonge verschoppelingen terwijl ze een mysterieuze plek verkennen en proberen de geheimen ervan te onthullen.

Verzamel je leger of Horde.

Verzamel en ontketen een horde eigenaardige Spritelings; het zijn miniatuur magische wezens die onder jouw macht staan. Vernietig voorwerpen, verzamel schatten, ga de strijd aan met vijanden, bouw nieuwe routes en doe nog veel meer!

Verkennen

Een uniek en geïsoleerd rijk, boordevol geschiedenis en legendes die millennia overspannen. Wildernis, grotten, spelonken, kustgebieden en ruïnes… De Deep Woods zitten boordevol raadsels die moeten worden ontcijferd en mysteries die wachten om ontdekt te worden.

Verzamel en maak iets

Om nieuwe gebouwen, producten en verbeteringen te bouwen, moet je ongebruikelijke materialen verzamelen, zoals magische kristallen, schroot, elektrische componenten en nog veel meer.

Strijd

Gebruik de unieke vaardigheden van je zwerm Spritelings en je betrouwbare stofzuiger, de Gustbuster, om het op te nemen tegen gevaarlijke wilde dieren en buitenaardse tegenstanders.

Het vallen van de avond

“De nacht is gevaarlijk!” De bewoners van de Deep Woods hebben een spreekwoord dat ongeveer zo luidt, en daar is een goede reden voor. Het is mogelijk dat hier in de schaduw kwaadaardige dingen op de loer liggen, en misschien ontdek je dat je het liefst tot het ochtendgloren dicht bij het licht van een vreugdevuur wilt blijven.