The Wonderful 101: Remastered – Luka’s Mission DLC sneak peek

The Wonderful 101: Remastered – Luka’s Mission DLC sneak peek

Toen PlatinumGames zijn Kickstarter-campagne hield voor The Wonderful 101: Remastered, was een van de grote doelen die backers konden bereiken een set downloadbare content (DLC) met Luka als de hoofdpersoon en met de toepasselijke titel Luka’s Mission.

video
play-rounded-fill

Luka’s Mission DLC-voorproefje

Backers wisten dit doel te bereiken. Hoewel er tot nu toe niet veel informatie over deze DLC is verstrekt, heeft PlatinumGames ervoor gekozen om er eindelijk een kleine sneak peak van te geven die een minuut duurt.

Helaas onthult deze video niet veel bijzonderheden om aan vast te houden, maar het geeft wel een eerste glimp van een ontwikkelingsbuild voor de downloadbare content (DLC). We kunnen aan de trailer zien dat het een 2D-avonturengame wordt met side-scrolling, en dat het de nadruk zal leggen op zowel platform- als schietgameplay-componenten. Nogmaals, er is geen bevestiging van nieuwe bijzonderheden of een leverdatum; maar het is bemoedigend om te zien dat er gestage vooruitgang wordt geboekt met deze resterende Kickstarter-doelstellingen.

Over The Wonderful 101: Remastered

In deze verbluffende aflevering van Unite Action voer je het bevel over een leger dat bestaat uit 100 Wonderful Ones die van over de hele planeet zijn verzameld.

Om de planeet te redden van vijandige buitenaardse bewoners, zal een groep dappere krijgers uit alle hoeken van de wereld zich moeten VERENIGEN. Deze groep van honderd individuen met buitengewone vaardigheden werkt samen en gebruikt hun capaciteiten om een ​​grote verscheidenheid aan vormen te produceren. Ze zullen hun intellect en kracht gebruiken om de uitdagingen en gevaren van de tegenstander te overwinnen, ongeacht of het een enorme vuist of een scherp zwaard is. Jij, als laatste lid van deze groep dappere krijgers, bent essentieel voor het succes ervan.

The Wonderful 101: Remastered is de volgende videogame-release van PlatinumGames, de studio die verantwoordelijk is voor de Bayonetta-serie, ASTRAL CHAIN, NieR:Automata en Metal Gear Rising: Revengeance. Dit wordt de eerste poging van PlatinumGames om een ​​videogame in eigen beheer uit te geven, en het is een verbeterde editie van The Wonderful 101, die op 15 september 2013 exclusief door Nintendo voor de Wii U beschikbaar werd gesteld.

The Wonderful 101: Remastered biedt spelers de ongeëvenaarde capaciteit om 100 helden tegelijkertijd te besturen, naast de vloeiende besturing en spannende actie die synoniem zijn geworden met PlatinumGames. Dit is tot nu toe het meest ambitieuze aanbod van PlatinumGames, en het is allemaal verbonden met een hartverscheurend verhaal over heldhaftige moed en vriendschap die sterk staan ​​tegenover het kwaad.

Deze remaster staat onder supervisie van Hideki Kamiya, de regisseur van The Wonderful 101. Onder zijn leiding zijn talloze verbeteringen aangebracht om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijker en zoveel mogelijk van deze game kan genieten, op een verscheidenheid aan platforms, en met verbeterde beelden, framerate en laadtijd voor een verbeterde ervaring op alle fronten.

– Meer dan honderd spectaculair en uniek in zijn soort, elk met zijn eigen geschiedenis en symbolen!

– Met de functie “Unite Morph” kun je snel schakelen tussen verschillende soorten wapens. Teken vormen om te wisselen tussen verschillende wapens, zoals zwaarden, zwepen, hamers en meer, om de strijd met strategie en stijl aan te gaan.

– Je bent niet beperkt tot het gebruik van wapens met je Unite Morphs! Je kunt naar enorme hoogten stijgen door je een weg naar de top te stuiteren en te schieten door deltavliegers en bruggen te bouwen om gaten te overbruggen. Zet je hoofd samen met je spieren om erachter te komen hoe je de raadsels kunt oplossen, en geef niet op!

Verlies niet uit het oog dat de primaire functie van een held is om bescherming te bieden! De mensen die je tegenkomt hebben jouw hulp nodig, en de moed die je toont zal hen aanmoedigen om KRACHTEN TE BUNDELEN! Uiteraard voor een korte periode.

– Om je doelen te bereiken, moet je de wereld rondreizen! Door steden, over de oceaanbodem en in het hart van het regenwoud, naast een aantal andere intrigerende bestemmingen!

The Wonderful 101: Remastered werd in mei 2020 gelanceerd op de Nintendo Switch en in augustus 2021 kreeg het een stukje downloadbare content gelinkt aan Prins Vorkken.

Ad