Theatre of Sorrows een 2D roguelite onthuld

Theatre of Sorrows een 2D roguelite onthuld

Theatre of Sorrows is aangekondigd door uitgever PlayWay en ontwikkelaars Cat-astrophe Games en MobilWay. De lovecraftian 2D roguelite wordt momenteel ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Theatre of Sorrows

Killian speelde in Theatre of Sorrows, een film over een man die naar het mystieke eiland Esha reist nadat zijn zus is ontvoerd door een verschrikkelijke sekte. “Een rijk dat zelfs door de goden zelf is vergeten, waar de vreselijke ceremonie zal plaatsvinden”, zegt de verteller. Je volgt Killian en Eileen terwijl ze door Esha reizen en graven in de duistere mysteries van de mensen die daar wonen.

Theatre of Sorrows wordt een roguelite met een procedureel gegenereerde omgeving, willekeurige gebeurtenissen en een vertakkende verhaallijn. Elke keer dat je speelt, zul je uiteindelijk iets opmerken.

Andere game-elementen zijn onder meer resourcebeheer, twintig verschillende monsters om tegen te vechten met een lovecraft-achtige draai, de optie om te personaliseren met meerdere kleding en het maken en uitrusten van talismannen, en vijf alternatieve eindes die worden bepaald door je acties tijdens het spel.< /p>

Als Theatre of Sorrows wordt uitgebracht, is het beschikbaar als eShop-download voor de Nintendo Switch. Houd verdere details in de gaten, waaronder de releasedatum van de game.

Ad