Thumper update en patch notes

Thumper update en patch notes

Thumper, het furieuze ritme-actiespel, heeft een nieuwe update gekregen en die is behoorlijk substantieel.

Deze versie bevat een gloednieuwe oefenmodus, wijzigingen in de soepelheid van herstarten vanaf checkpoints, een wijziging in de manier waarop de score/ranglijst voor niveau 9 wordt weergegeven, en tal van andere kleine verbeteringen en problemen.

Thumper-patch notes

Speel bepaalde niveaudelen opnieuw zonder een score of rang te behalen in de nieuwe oefenmodus.

Verbeterde functie “Herstart vanaf controlepunt”: u kunt nu opnieuw starten vanaf elk eerder controlepunt (niet alleen het huidige of vorige). OPMERKING: je mag alleen hervatten vanaf een eerder checkpoint bij playthroughs op nieuwe niveaus na het upgraden, niet bij eerdere playthroughs.

Vaste “fantoomwendingen” die kunnen optreden in niveau 6-9 onder specifieke scenario’s.

Als het niveau al is voltooid, wordt de checkpointscore/ranglijst gepresenteerd aan het einde van het laatste segment van niveau 9. Dit is gunstig voor mensen die streven naar S-rangniveau 9.

Kleine menu-uiterlijk en gedragsveranderingen

Mogelijk vastlopen verholpen door herhaaldelijk gebruik te maken van de stop- of snelstartknoppen aan het einde van een level, net voor het scorescherm.

Als de gamescène wat vervaagd is, zijn er visuele problemen in het pauzemenu.

Op Nintendo Switch-controllers zijn de X/Y-knoppen per ongeluk getransponeerd.

De mogelijk verbijsterende waarschuwing ‘gegevens opslaan beschadigd’ is voor de duidelijkheid aangepast. Het wordt alleen weergegeven als het spel de meest recente geldige opslag niet kan herstellen.

Geweld in ritme

Thumper is ritmegeweld op zijn best, met traditionele ritmeactie, verzengende snelheid en verwoestende brutaliteit. Je bent een buitenaards ruimtevirus. Vecht tegen een waanzinnig groot hoofd uit de toekomst in de vreselijke leegte.

Met eenvoudige, waterdichte bedieningselementen schreeuw je over de oneindige baan en knal je tegen grote gevaren aan. Schiet op, leer nieuwe technieken, bereik duizelingwekkende snelheden en overleef epische eindbaasconfrontaties. Elke verpletterende hit wordt begeleid door een dreunende originele muziek. Om synesthetische extase te bereiken, moet je eerst de ritmekwelling overwinnen.

Ad