Thunder Kid II: Null Mission staat gepland

Thunder Kid II: Null Mission staat gepland

Thunder Kid II: Null Mission wordt uitgebracht op Nintendo Switch door Eastasiasoft en Renegade Sector Games. Dit komt na de eerste titel, die net iets meer dan een maand geleden is uitgebracht.

video

Over Thunder Kid II: Null Mission

Het Robotrijk is teruggekeerd en deze keer nemen ze iedereen mee! Kruip opnieuw in de huid van Thunder Kid, red de gevangenen en vind de raadselachtige nieuwe commandant van de vijand voordat het te laat is! Schakel vijandige bots en grote tegenstanders uit in een kenmerkende throwback-esthetiek die zowel casual gamers als speedrunners zullen waarderen.

Thunder Kid II: Null Mission is, net als zijn voorganger, een low-poly 3D-run ‘n’ shoot-actiegame die wordt bestuurd van achter de hoofdpersoon, waardoor het gezichtspunt van genreklassiekers wordt gewijzigd en bullet-hel-aspecten worden geïntroduceerd met behoud van de kenmerkende kenmerken . Je moet rennen, springen en schieten door heldere en diverse 3D-locaties, variërend van grotten en moerassen tot stadsgezichten en zelfs de hemel, en dat allemaal terwijl je luistert naar energieke chiptune-muziek!

Kenmerken

  • Derde persoon rennen, springen en schieten!
  • Profiteer van de levendige low-poly 3D-presentatie.
  • Vermijd vijandelijke aanvallen in deze furieuze mix van kogel-hel-actie!
  • Ontdek een breed scala aan landschappen, van moerassen tot stadsgezichten.
  • Speel voltooide levels opnieuw wanneer je je vaardigheden wilt verbeteren!

Thunder Kid II: Null Mission wordt in juni uitgebracht op de Nintendo Switch. Er is op dit moment geen nieuws over de prijs.

Ad