Thunderful en The SteamWorld Telegraph: Special Broadcast

Thunderful en The SteamWorld Telegraph: Special Broadcast

In een komende uitzending zal Thunderful informatie geven over de SteamWorld-serie. De volgende beelden die hieronder te zien zijn, zijn geüpload naar YouTube en gedeeld op sociale media. Het bericht duurt maar een paar seconden en is geschreven in morsecode, maar suggereert dat er iets belangrijks zou gebeuren op 18 januari.

video
play-rounded-fill

The SteamWorld Telegraph: Special Broadcast

Het is mogelijk dat Thunderful wat informatie met je wil delen over SteamWorld Headhunter, de volgende game in de serie. Die videogame werd in november 2021 voor het eerst aan het publiek getoond, maar sindsdien hebben we hem niet meer gezien. Er zijn een paar elementen die bewezen zijn, ondanks het feit dat er op dit moment nog heel weinig bekend is. Officieel wordt de game “een stijlvol en kleurrijk third-person coöp-actie-avontuur met een verbluffende draai” genoemd en er wordt gezegd dat het de gebeurtenissen van SteamWorld Dig 2 op een ononderbroken manier volgt. Ondanks het feit dat het in 3D zal zijn, zal het “de esthetiek en charme” hebben waar de serie bekend om staat.

Er is een release geweest van elke SteamWorld-game op een Nintendo-platform, en het is waarschijnlijk dat Headhunter die traditie ook zal volgen. De Switch-versie van SteamWorld Dig bevat zowel de eerste als de tweede aflevering, evenals SteamWorld Heist en SteamWorld Quest. De enige die ontbreekt is SteamWorld Tower Defense, dat tot nu toe alleen beschikbaar was op DSiWare.

De SteamWorld Telegraph: Special Broadcast, die op de 18e werd aangekondigd en zou ingaan op de toekomst van de serie, kan nu worden bekeken. Op 23 januari begint het om 9.30 uur in de Pacific Time Zone, 12.30 uur in de Eastern Time Zone, 17.30 uur in het Verenigd Koninkrijk en 18.30 uur in Europa.

Ad