Tiny Thor aangekondigd en lanceert Q2 2023

Tiny Thor aangekondigd en lanceert Q2 2023

Later in 2018 kunnen gamers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch deelnemen aan een absoluut prachtig nieuw platformavontuur dat is ontwikkeld door Asylum Square en uitgegeven door Gameforge</strong >.

Tiny Thor, een platformgame in 16-bits stijl, wordt volgens de aankondigingen van beide firma’s in het tweede kwartaal van 2023 uitgebracht op de Nintendo Switch. Terwijl spelers het spel doorlopen, nemen ze de rol aan van een “kleine maar formidabele” god van de donder en reizen ze door een geconstrueerde versie van Asgard in een poging het kwaad te overwinnen.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Tiny Thor

De gameplay in Tiny Thor draait om het gebruik van Mjolnir, die onze Noorse held door moeilijke levels loodst met allerlei obstakels. De game heeft beelden die 16 bits groot zijn. De besturing reageert snel, de actie is snel en de hele ervaring heeft een nostalgische ondertoon.

Mjolnir, het legendarische wapen van de goden

“Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Thor,” schreeuwde ik. Pak nu Mjolnir op, de hamer die keer op keer zijn doel raakt! —Odin

Dit ene centrale idee diende als inspiratie voor de hele operatie. Omdat de hamer vrij kan worden gericht en omdat hij tegen dingen en tegenstanders stuitert, staat de speler een breed scala aan trickshots ter beschikking.

Tiny Thor, een old-school platformgame, zal liefhebbers van vintage gaming bekend voorkomen, maar het zal ook op zijn eigen manier onderscheidend aanvoelen.

Het heeft unieke muziek gecomponeerd door Chris Hülsbeck en heeft echte 16-bit pixelbeelden gemaakt door Henk Nieborg. Tiny Thor begint als een vrij eenvoudige platformgame, maar naarmate je verder komt in het spel, verwerf je een breed scala aan vaardigheden waarvan je alleen maar had kunnen dromen toen je jonger was.

Vecht tegen bazen die bekwaam genoeg zijn voor een jonge God

De spannende baasgevechten zullen de zoon van Odin op verschillende punten tijdens de platformsecties op de proef stellen.

Terwijl Thor door de rijken reist, zal hij het opnemen tegen een verscheidenheid aan formidabele vijanden die erop uit zijn zijn voortgang naar goddelijkheid te dwarsbomen. Om ze te overwinnen, moet je alles gebruiken wat je onderweg hebt opgepikt.

Kenmerken

  • Verover je vijanden door een expert te zijn in het afketsen van hamers.
  • Verwerf een aantal zeer indrukwekkende unieke vaardigheden.
  • Ontdek meer dan 30 zorgvuldig geconstrueerde niveaus verspreid over drie unieke universums.
  • Vecht tegen uitdagende eindbazen, elk met hun eigen specifieke mechanismen
  • Daag je verstand uit om oplossingen te vinden voor uitdagende milieuproblemen.
  • Om de moeilijke fasen te ontgrendelen, moet je een overvloed aan mysteries opgraven en verborgen juwelen vinden.
  • Neem even de tijd om te lezen over een jonge man die leerde verantwoordelijk te zijn.