TMNT: Shredder’s Revenge – Achter de schermen #1 video

TMNT: Shredder’s Revenge – Achter de schermen #1 video

Het is moeilijk te geloven dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge al meer dan een jaar is aangekondigd. Sindsdien zijn er een aantal nieuwe personages onthuld die speelbaar zullen zijn in de game, maar niet veel anders.

Dat is echter veranderd. Het eerste deel van een meerdelige videoserie, inclusief beelden van achter de schermen van de ontwikkeling van de game, is vrijgegeven door uitgever Dotemu. Later dit jaar wordt de game uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

video

Over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

De beat ’em up-professionals van Dotemu (Streets of Rage 4) en Tribute Games hebben Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge gemaakt, dat baanbrekende gameplay combineert met tijdloze traditionele basisprincipes van vechtpartijen. Met je favoriete Turtle, elk met zijn eigen krachten en bewegingen, baan je je een weg door prachtige pixelart-omgevingen en vernietig je tonnen helse tegenstanders, elke run zal uniek zijn! Kies een vechter, versla je tegenstanders met creatieve combo’s en neem deel aan furieuze gevechten boordevol geweldige actie en buitensporige ninja-krachten. Houd je hoofd erbij terwijl je Shredder en zijn loyale Foot Clan alleen opneemt, of verzamel je vrienden en speel met maximaal vier spelers tegelijk!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge laat zien hoe de Turtles strijden om een ​​reeks rechtvaardige vintage TMNT-locaties, waarbij Bebop en Rocksteady Channel 6 binnenvallen en supervervelende technologie stelen om het nieuwste verwrongen plan van Krang en Shredder te ondersteunen. Help het verschrikkelijke viertal Foot Soldiers, Triceraton Warriors en Rock Troops helemaal naar Dimension X te verslaan, van Manhattan en Coney Island door stadsdaken en duistere riolen!

Geniet van prachtige full-color pixelart-graphics en een klassieke TMNT-sfeer die je meeneemt naar de fantastische jaren 80. Elk personage, voertuig, wapen, item en setting is gebaseerd op de televisieshow uit 1987, waardoor je het gevoel hebt dat je de show bent binnengestapt – compleet met een moordende mix van moordende humor en actievolle avonturen!

Kenmerken

  • Gnarly game-design neemt je mee terug naar de jaren ’80
  • Prachtige full-color pixelart-graphics
  • Ouderwetse gameplay verbeterd met superverse mechanica
  • Maximaal vier spelers tegelijk
  • Speel met iconische TMNT-personages en voertuigen in diverse gameplay-opties
  • Radicale nieuwe verhaalmodus
  • En er komt nog meer!
Ad