Toby Fox – Pokemon Scarlet & Violet – Heeft de Terastal Raid battles muziek verzorgd

Toby Fox – Pokemon Scarlet & Violet – Heeft de Terastal Raid battles muziek verzorgd

Toby Fox, de ontwikkelaar en componist die vooral bekend is van Undertale en Deltarune, zei een paar maanden geleden dat hij muziek maakte voor Pokemon Scarlet en Violet, waaronder het thema “Field” dat te horen is in enkele trailers.

Terastal Raid-gevechten

Na de laatste Pokemon Presents liet Toby Fox een ander muziekstuk zien dat hij voor de game had geschreven. Het is met name de muziek voor Terastal Raid Battles, die in de Direct als nieuwe feature werd aangekondigd. Toby Fox kreeg een foto van een Lucario in Terastal-vorm te zien als gids voor het maken van de baan, wat betekent dat hij waarschijnlijk een van de eerste mensen was die geen Game Freak-medewerker was die de monteur zag voordat deze openbaar werd gemaakt.

video
play-rounded-fill

Toby over de muziekinspiratie

Je hebt hier misschien al iets over gehoord in de nieuwste Pokémon Presents, maar ik heb de muziek geschreven voor de nieuwe Terastal Raid-gevechten van Scarlet en Violet! Ik kan niet wachten tot een Fidough bedekt met juwelen al mijn Pokémon wegvaagt! Toen ik deze baan voor het eerst kreeg, liet de gamedirecteur, Ohmori-san, me een Lucario zien met een enorme kristallen bloem die uit zijn hoofd kwam en vertelde me dat dit de nieuwe game-monteur was. Ik heb het nummer geschreven met deze informatie als richtlijn… Ik hoop dat je ervan geniet!