Toekomstig Nintendo-systeem is mogelijk backwards compatibel …. wauw!

Toekomstig Nintendo-systeem is mogelijk backwards compatibel …. wauw!

Nintendo-president Shuntaro Furukawa staat voor een raadsel over hoe het grootste deel van de consumenten over te stappen van de enorm succesvolle Nintendo Switch-familie van apparaten van het bedrijf naar toekomstige Nintendo-platforms.

Het is zeker iets waar het bedrijf rekening mee moet houden terwijl het zich blijft voorbereiden op het systeem dat het in Kyoto gevestigde bedrijf de volgende keer voor gamers zal uitbrengen. We hebben vandaag vernomen dat Nintendo sinds de introductie in maart 2017 wereldwijd meer dan 100 miljoen Switch-consoles heeft verkocht, waardoor het apparaat volgens Furukawa halverwege zijn levensduur is.

Backwards compatibel … wauw

  • V: Wat vind je van de 98m ten opzichte van de volgende console?
    • A: We zitten in ons zesde jaar van Switch en we doen het nog steeds goed. We kijken naar manieren om onze 100 miljoen gebruikers uit te breiden en uit te breiden terwijl we ons voorbereiden op het apparaat van de volgende generatie (dat lijkt erop dat het achterwaarts compatibel zal zijn!)

Wauw … eindelijk

Ik hoopte al zo lang op achterwaartse compatibiliteit voor het Nintendo-ecosysteem. Ik hoop dat dit echt gebeurt, want dit zal het de beste Nintendo-generatie ooit maken, zonder vragen te stellen.

Ad