Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4 had kunnen gebeuren

Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4 had kunnen gebeuren

Na de release van Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 verwachtten fans dat 3 en 4 op dezelfde manier zouden worden behandeld. Het blijkt dat dit eerder het idee was, maar het is niet gelukt.

Deze informatie is bekendgemaakt door Tony Hawk zelf tijdens een live-uitzending met Twitch-gebruiker andyTHPS. Hawk zei dat 3 en 4 de volgende waren voor het remasterproces, maar dit veranderde toen Vicarious Visions werd overgenomen door Blizzard. Toen de twee bedrijven zich aansloten, zocht Activision naar verluidt een andere ontwikkelaar om het project op zich te nemen, maar vertrouwde uiteindelijk niemand anders om dat te doen.

Tony Hawk opgemerkt

Dat was het idee tot aan de publicatiedatum hiervan – we gingen 3 en 4.” Toen werd Vicarious overgenomen, en ze waren op zoek naar nieuwe ontwikkelaars, en het was allemaal voorbij.

Het feit was dat ze iemand zochten om 3 en 4 te doen, maar ze vertrouwden niemand die Vicarious had gedaan echt, dus accepteerden ze inzendingen van andere studio’s. ‘Wat zou je bijvoorbeeld doen met de THPS-titel?’ En niets wat ze hoorden beviel hen. Dat was het einde ervan.

Ik wou dat er een manier was om het weer tot leven te wekken. Wie weet, echt? Misschien komen we er wel achter als het stof is neergedaald. Je weet maar nooit.

Tony Hawk op Nintendo Switch

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 arriveerde minder dan een jaar na de oorspronkelijke release op Nintendo Switch. Als we iets soortgelijks hebben gezien bij Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4, ligt het voor de hand dat Nintendo’s systeem dit uiteindelijk ook zou hebben gekregen.

Nu Activision Blizzard een onderdeel is van Microsoft, wordt het idee misschien in de toekomst heroverwogen.