Tournament Update Rocket League bijna hier

Tournament Update Rocket League bijna hier

Eerder kondigde Psyonix al aan dat de Nintendo Switch-versie van Rocket League een grafische update zal krijgen, maar daar blijft het niet bij.

De grafische update bestaat uit het verbeteren van resolutie en grafische effecten. Hierin heeft de speler de keuze om de game in Performance en in  Quality modus te spelen. De eerste modus kent een resolutie van 900p/720p (docked/handheld) en kent daarbij 60fps.

Niet zonder consessies

Dit is een grote stap vooruit ten opzichte van de huidige versie (720p/576p). Voor wie liever grafische effecten wil hebben, zal zijn heil kunnen vinden in de laatste modus. Hierbij kan gedacht worden aan lichteffecten en meer details. Dit gaat dan ook gepaard met een hoger resolutie in docked modus, namelijk 1080p.

Aan al het moois hangt een prijskaartje en dat geldt ook voor deze modus. Door gebruik van meer grafische effecten kent deze modus minder fps, namelijk 30fps.

Wat wordt het voor jou? Kwaliteit of prestatie?

Video Capture

Naast een grafisch upgrade zal de update gepaard gaan met de Tournament toevoeging en de inmiddels vertrouwde Video Capture optie, waardoor je die ene goal en redding kan opnemen en delen op sociale media 0m jouw skills ten toon te stellen!

video
play-rounded-fill

Kijk jij uit naar het opnemen in Rocket League?