Toy Soldiers HD – Verrassingsrelease na verschillende vertragingen

Toy Soldiers HD – Verrassingsrelease na verschillende vertragingen

Toy Soldiers HD kan nu worden gekocht op de Nintendo Switch, meer dan twee jaar nadat de game voor het eerst werd aangekondigd en na een aantal tegenslagen onderweg. Dit was helemaal niet de bedoeling, en het lijkt zelfs de ontwikkelaar, Accelerate Games, overrompeld te hebben.

Toen we voor het laatst werden geïnformeerd over de status van de Nintendo Switch-versie, hoorden we dat de release voor onbepaalde tijd was uitgesteld. Accelerate Games vestigde de aandacht op een probleem waarbij “de software van de game niet correct samenwerkt met de consumentenversie van de console in de multiplayer-modus.” Aangenomen wordt dat dit probleem op dit moment is opgelost.

video
play-rounded-fill

Over Toy Soldiers HD

Verken het slagveld en positioneer je soldaten strategisch voordat de eerste golf vijanden komt. Stort je daarna meteen in het gevecht en neem de controle over een breed scala aan wapens, waaronder machinegeweren, artillerie, mortieren, vlammenwerpers en meer.

Als piloot van de eerste oorlogsvoertuigen in de lucht krijg je de kans om naar de lucht te stijgen en vuur van bovenaf te laten regenen, bommenwerpers van de tegenstander uit te schakelen en je overwinning te behalen in spannende luchtgevechten.

Terwijl je de oorlog wint en upgrades verdient voor het volgende spannende gevecht op weg naar de overwinning, heb je de controle over enge gepantserde voertuigen en tanks die zijn uitgerust met vernietigende wapens.

Een bijgewerkte en verbeterde versie van een oude favoriet die door de jaren heen veel bewondering heeft gekregen. Toy Soldiers HD bevat zowel de basisgame als alle downloadbare content voor de game, waaronder een aantal buitenaardse nieuwe vijanden om tegen te vechten en een aantal vreemde nieuwe experimentele levels.

Toy Soldiers HD kan nu worden gekocht in de eShop voor de Nintendo Switch voor de prijs van $ 29,99.

Ad