Toy Soldiers HD vertraagd door multiplayer-bug

Toy Soldiers HD vertraagd door multiplayer-bug

De interessante game Toy Soldiers, die voor het eerst werd uitgebracht op Xbox Live Arcade in de dagen van de Xbox 360, is opnieuw vertraagd op de Nintendo Switch.

Accelerate Games zegt dat de singleplayer-modus van de game de strenge kwaliteitstests heeft doorstaan, maar dat de multiplayer-modus niet goed werkt op Nintendo Switch-apparaten in de detailhandel. Ze hebben gezegd dat ze samenwerken met andere bedrijven om het probleem op te lossen, en zodra dat het geval is, zullen Toy Soldiers voor iedereen beschikbaar zijn om te spelen.

Accelerate Games over de Toy Soldiers HD-vertraging

“Het spijt ons te moeten zeggen dat Toy Soldiers HD voor Nintendo Switch iets langer zal moeten wachten. Hoewel we veel kwaliteitsborgingstests hebben doorstaan, bleek dat wanneer de game zich in de multiplayer-modus bevindt, de software werkt niet goed met de consumentenversie van de console.

Samen met onze partners werken we snel aan een oplossing. We willen allemaal dat je de volledige versie van Toy Soldiers HD kunt spelen. We willen dat je de hybride FPS/torenverdedigingsgameplay van het spel uitprobeert, of je het nu alleen speelt of met andere mensen. Voordat de eerste golf aanvallers komt, kijk je over het slagveld en plaats je je eenheden zorgvuldig. Spring dan direct in de actie en bestuur machinegeweren, artillerie, mortieren, vlammenwerpers en meer.

Als piloot van de eerste oorlogsmachines in de lucht, kunnen we niet wachten om je de lucht in te zien gaan en vuur van bovenaf te zien regenen, vijandelijke bommenwerpers neer te schieten of spannende luchtgevechten te winnen. Bestuur enge gepantserde voertuigen en tanks met explosieve vuurkracht terwijl je de oorlog wint en upgrades verdient voor de volgende spannende strijd op weg naar de overwinning. We houden je op de hoogte en hopen de game snel uit te brengen.”

Over Toy Soldiers HD

Voordat de eerste golf aanvallers komt, kijk je over het slagveld en plaats je je eenheden zorgvuldig. Spring dan direct in de actie en bestuur machinegeweren, artillerie, mortieren, vlammenwerpers en meer.

Als piloot van de eerste oorlogsmachines in de lucht, kun je de lucht in en vuur van bovenaf laten regenen, vijandelijke bommenwerpers neerschieten of spannende luchtgevechten winnen.

Bedien angstaanjagende gepantserde voertuigen en tanks met explosieve vuurkracht terwijl je de oorlog wint en upgrades verdient voor de volgende spannende strijd op weg naar de overwinning.

Een bekende klassieker die is bijgewerkt en opgeknapt voor een nieuwe generatie. Toy Soldiers HD heeft het originele spel, alle DLC, die een aantal nieuwe vijanden van niet van deze wereld heeft, en een aantal nieuwe experimentele levels die een beetje vreemd zijn.

Ad