Triangle Strategy – 1 miljoen verkochte exemplaren

Triangle Strategy – 1 miljoen verkochte exemplaren

Square Enix en het Artdink-ontwikkelingsteam hadden reden om blij te zijn nadat ze hadden aangekondigd dat de nieuw gelanceerde Triangle Strategy meer dan een miljoen exemplaren heeft verkocht op Nintendo Switch.

Er zijn wereldwijd 800.000 exemplaren van Triangle Strategy verkocht, waarvan 20.000 in Japan en Azië. Het Twitter-account heeft prachtige kunstwerken van Anna Pascal geplaatst om de gebeurtenis te herdenken.

Over Triangle Strategy

Een tactisch rollenspel dat je overtuigingen op de proef stelt.

Als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, voer je het bevel over een compagnie soldaten in een gecompliceerde verhaallijn waarin jouw keuzes het verschil maken. De belangrijkste beslissingen die je neemt, ondersteunen een van Serenoa’s drie principes – Utility, Morality en Liberty – die samen zijn wereldbeeld vormen en bepalen hoe het verhaal zich ontvouwt. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt kritische keuzes, zullen talloze personages hun weg vinden door te stemmen op de Scales of Conviction. De allianties die je kiest en de keuzes die je nu maakt, zullen het lot van hele landen bepalen, evenals het continent Norzelia zelf.