Triangle Strategy – 4 maart 2022, fysieke limited edition aangekondigd

Triangle Strategy – 4 maart 2022, fysieke limited edition aangekondigd

Square Enix‘s HD-2D tactische RPG Project Triangle Strategy heeft een definitieve titel en releasedatum in een nieuwe trailer die wordt getoond in de Nintendo Direct. De game staat nu simpelweg bekend als ‘Triangle Strategy’ en wordt op 4 maart 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

De ontwikkelaars hebben enkele veranderingen in de kwaliteit van leven toegevoegd als gevolg van de reacties van fans op de demoversie die eerder dit jaar werd uitgebracht. Moeilijkheidsaanpassingen, UI-verbeteringen, camerahoekbediening, de mogelijkheid om eerdere dialogen te bekijken, en gestroomlijnde gameflow en laadtijden zijn allemaal toegevoegd om een ​​betere ervaring tijdens het spelen te bieden.

video

Over Triangle Strategy

Drie landen strijden om de controle over de slinkende bronnen van zout en ijzer in het nieuwste HD-2D-avontuur van Square Enix

Voer een groep krijgers aan als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – nut, moraliteit, vrijheid – die samen Serenoa’s wereldbeeld vormen en invloed hebben op hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt gewichtige beslissingen, zullen meerdere personages hun mening geven door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die je neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Beheer slagvelden met meerdere niveaus om de overwinning strategisch veilig te stellen

Het vinden van de beste locatie in turn-based gevechten kan het tij van de strijd in jouw voordeel doen keren. Plaats eenheden op hoger gelegen terrein om de controle over het slagveld te krijgen en het voordeel te behalen met een groter bereik. Je kunt ook vijanden aan beide kanten flankeren en dan van achteren toeslaan voor een krachtige vervolgaanval. Elementaire kettingreacties zijn ook een belangrijk onderdeel van gevechten. Gebruik bijvoorbeeld vuur om ijzig terrein te smelten en gebruik vervolgens bliksem om het te elektrocuteren. Duw de vijand in het geëlektrificeerde water om vonken te zien vliegen in verbluffende HD-2D-beelden!

Tactician’s Limited Edition

Er is ook een verzamelaarseditie aangekondigd die bekend staat als de “Tactician’s Limited Edition” voor Europa, die op dezelfde dag als de standaardversie wordt uitgebracht. Het zal omvatten; een fysiek exemplaar van het spel, een steelbook, een set van 6 aangepaste dobbelstenen, een stapel speelkaarten om te verzamelen, een dubbelzijdige poster en een verzamelbox ‘Diary of Orlaea’.