Triangle Strategy – Benedict Pascal introductie

Triangle Strategy – Benedict Pascal introductie

Square Enix heeft weer een Triangle Strategy-personagetrailer uitgebracht, dit keer met Benedict Pascal. Het is de derde video in zijn soort van het nieuwe personage en de verhalende serie van de game.

video
play-rounded-fill

Over Benedict Pascal

House Wolffort’s rentmeester is Benedict. Seronoa, de jonge heer van Huis Wolffort, vraagt ​​hem advies over moeilijke onderwerpen en beslissingen. Benedict is ook verantwoordelijk voor interne zaken, waaronder het sturen van boodschappers, verkenners en spionnen.

Benedict is een stoere maar intelligente man die Serenoa helpt met desmesnes-problemen tijdens de Triangle Strategy-demo. Wanneer de oorlogsraad een keuze moet maken over het lot van prins Roland, volgt Benedictus, ongeacht zijn eigen idealen, de beslissing van de groep.

Over driehoeksstrategie

Drie landen strijden om de controle over oprakende zout- en ijzerbronnen

Als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, voer je het bevel over een compagnie soldaten in een gecompliceerde verhaallijn waarin jouw keuzes het verschil maken. De belangrijkste beslissingen die je neemt, ondersteunen een van Serenoa’s drie principes – Utility, Morality en Liberty – die samen zijn wereldbeeld vormen en bepalen hoe het verhaal zich ontvouwt. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt kritische keuzes, zullen talloze personages hun weg vinden door te stemmen op de Scales of Conviction. De allianties die je kiest en de keuzes die je nu maakt, zullen het lot van hele landen bepalen, evenals het continent Norzelia zelf.

Triangle Strategy wordt op 4 maart 2022 internationaal uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad