Triangle Strategy – Challenge Your Convictions trailer

Triangle Strategy – Challenge Your Convictions trailer

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende HD-2D-strategie RPG Triangle Strategy. De trailer toont verschillende elementen van de game, waaronder fragmenten van het verhaal, introducties van personages en zelfs een deel van de strategiegameplay in zijn HD-2D-glorie!

video

Test het gewicht van je overtuigingen in deze aankomende turn-based strategie-RPG van Square Enix. De beslissingen die je neemt als Serenoa, erfgenaam van House Wolffort, hebben invloed op het pad dat het verhaal inslaat en uiteindelijk op de uitkomst. Wie zal opstaan ​​en wie zal vallen?

Over driehoeksstrategie

Drie landen strijden om de controle over de slinkende bronnen van zout en ijzer in het nieuwste HD-2D-avontuur van Square Enix

Voer een groep krijgers aan als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – nut, moraliteit en vrijheid – die samen het wereldbeeld van Serenoa vormen en invloed hebben op hoe het verhaal zich zal ontvouwen.

Als je geconfronteerd wordt met echt gewichtige beslissingen, zullen meerdere personages hun mening geven door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die je neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Beheer slagvelden met meerdere niveaus om strategisch de overwinning veilig te stellen

Het vinden van de beste locatie in turn-based gevechten kan het tij van de strijd in jouw voordeel doen keren. Plaats eenheden op hoger gelegen terrein om de controle over het slagveld te krijgen en het voordeel te behalen met een groter bereik. Je kunt ook vijanden aan beide kanten flankeren en dan van achteren toeslaan voor een krachtige vervolgaanval. Elementaire kettingreacties zijn ook een belangrijk onderdeel van gevechten.

Gebruik bijvoorbeeld vuur om ijzig terrein te smelten en gebruik vervolgens bliksem om het te elektrocuteren. Duw de vijand in het geëlektrificeerde water om vonken te zien vliegen in verbluffende HD-2D-beelden!

Triangle Strategy wordt op 4 maart 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad