Triangle Strategy – Eerste personage en verhaaltrailer

Triangle Strategy – Eerste personage en verhaaltrailer

Square Enix heeft “Character & Story Trailer #1” uitgebracht voor hun aankomende HD-2D turn-based strategie-RPG, Triangle Strategy.

De trailer bevat nieuwe gameplay-opnames, een gedetailleerd beeld van het personage Prins Roland Glenbrook en werpt licht (of duisternis) op enkele van de moeilijke beslissingen die je moet nemen, waarbij je overtuigingen in twijfel worden getrokken en de richting van de het verhaal van de game.

video
play-rounded-fill

Lees meer over Roland, de prins van Glenbrook, en de keuzes en personages waarmee je te maken krijgt in de eerste personage- en verhaaltrailer van TRIANGLE STRATEGY. Test het gewicht van je overtuigingen in deze aankomende turn-based strategie-RPG van Square Enix. De beslissingen die u neemt, bepalen wie zich bij u voegt, hebben invloed op het pad dat het verhaal inslaat en uiteindelijk op de uitkomst. Wie zal opstaan ​​en wie zal vallen?

Over Triangle Strategy

Drie landen strijden om de controle over de slinkende bronnen van zout en ijzer

Voer een groep krijgers aan als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – Nut, Moraal, Vrijheid – die samen Serenoa’s wereldbeeld vormen en invloed hebben op hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt gewichtige beslissingen, zullen meerdere personages hun weg vinden door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die je neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Triangle Strategy wordt exclusief uitgebracht voor Nintendo Switch op 4 maart 2022.

Ad