Triangle Strategy – Japanse Boxart

Triangle Strategy – Japanse Boxart

Triangle Strategy’s Japanse boxart is onthuld door Square Enix. Serenoa Wolffort, het hoofdpersonage van het spel, staat in een eenzaam landschap in de boxart, wat de donkerdere toon van de titel impliceert en de vreselijke (mogelijke) beslissingen die spelers in het plot zullen nemen.

Over Triangle Strategy

In het nieuwste HD-2D-avontuur van Square Enix strijden drie landen om de controle over de uitgeputte zout- en ijzerbronnen.

Als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, voer je het bevel over een compagnie soldaten in een gecompliceerde verhaallijn waarin jouw keuzes het verschil maken. De belangrijkste beslissingen die je neemt, ondersteunen een van Serenoa’s drie overtuigingen – Utility, Morality en Liberty – die samen het wereldbeeld van Serenoa vormen en van invloed zijn op hoe het verhaal zich ontvouwt. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt kritische keuzes, zullen talloze personages hun weg vinden door te stemmen op de Scales of Conviction. De allianties die je kiest en de keuzes die je nu maakt, zullen het lot van hele landen bepalen, evenals het continent Norzelia zelf.

Beheer slagvelden met meerdere niveaus om een ​​strategische overwinning te behalen

In turn-based gevechten kan het vinden van de ideale locatie je helpen de oorlog te winnen. Om controle over het slagveld te krijgen en het voordeel van een groter bereik te krijgen, moet je troepen op hoger terrein plaatsen. Je kunt je tegenstanders ook aan alle kanten omsingelen voordat je van achteren aanvalt voor een sterke vervolgaanval. Elementaire kettingreacties spelen ook een cruciale rol in de strijd. Gebruik bijvoorbeeld vuur om bevroren terrein zachter te maken voordat het met bliksem wordt geëlektrocuteerd. Om vonken te zien vliegen met verbluffende HD-2D-beelden, duw je de tegenstander in het geëlektrificeerde water!

Triangle Strategy wordt op 4 maart 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch.