Triangle Strategy – Karakter- en verhaaltrailers voor Frederica en Benedict

Triangle Strategy – Karakter- en verhaaltrailers voor Frederica en Benedict

De verhalende trailers voor “Frederica Aesfrost” en “Benedict Pascal” van Triangle Strategy zijn door Square Enix in het Engels geplaatst. De teaser-trailers onthullen de andere twee hoofdrolspelers van de game, evenals prominente mensen die met hen geassocieerd zijn, met name Frederica’s Aesfrost Kingdom en Benedict’s House Wolffort.

video
play-rounded-fill

Lees meer over Frederica, Lady of Aesfrost, en de keuzes en personages waarmee je te maken krijgt in de tweede personage- en verhaaltrailer voor TRIANGLE STRATEGY.

video
play-rounded-fill

Lees meer over Benedict, Steward of House Wolffort, en de keuzes en personages waarmee je te maken krijgt in de derde personage- en verhaaltrailer voor TRIANGLE STRATEGY.

Test het gewicht van je overtuigingen in deze aankomende turn-based strategie-RPG van Square Enix. De beslissingen die u neemt, bepalen wie zich bij u voegt, hebben invloed op het pad dat het verhaal inslaat en uiteindelijk op de uitkomst. Wie zal opstaan ​​en wie zal vallen?

Over Triangle Strategy

Als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, voer je het bevel over een compagnie soldaten in een gecompliceerde verhaallijn waarin jouw keuzes het verschil maken. Het verhaal en de conclusie van deze historische strijd zullen worden beïnvloed door belangrijke beslissingen die u neemt. Wanneer uw adviseurs worden geconfronteerd met werkelijk kritische keuzes, wegen zij mee door te stemmen op de Overtuigingsschalen. Overtuig ze om je te helpen je eigen weg te vinden voordat ze hun stem uitbrengen. Onthoud dat je allianties en acties de kracht hebben om Norzelia’s lot te veranderen.

Beheer slagvelden met meerdere niveaus om een ​​strategische overwinning te behalen.

In turn-based gevechten kan het vinden van de ideale locatie je helpen de oorlog te winnen. Plaats troepen op hoger terrein om controle over het slagveld te krijgen en een voordeel te behalen. Je kunt je tegenstanders ook aan alle kanten omsingelen voordat je van achteren aanvalt voor een sterke vervolgaanval. Elementaire kettingreacties spelen ook een cruciale rol in de strijd. Gebruik bijvoorbeeld vuur om bevroren terrein zachter te maken voordat het met bliksem wordt geëlektrocuteerd. Terwijl je tegenstanders schokt die in het water schuren, zie je vonken vliegen in verbluffende HD-2D-beelden!

Bevestig je overtuigingen en ontdek verschillende manieren door het verhaal heen.

Elke actie die je doet, zal een van Serenoa’s drie overtuigingen versterken – Nut, moraliteit of vrijheid – en beïnvloeden wie zich bij je voegen en hun vaardigheden aan je leger bijdragen. Bedenk welke overtuigingen specifieke mensen kunnen aantrekken, aangezien elk partijlid een unieke set talenten heeft. Speel het spel vele malen om te zien hoe verschillende beslissingen de reis beïnvloeden.

Ad