Triangle Strategy – Laatste trailer en nieuwe demo

Triangle Strategy – Laatste trailer en nieuwe demo

Tijdens Nintendo Direct werd een nieuwe laatste trailer voor Triangle Strategy gepresenteerd. De video vatte het verhaal en de functies van de game samen en kondigde aan dat er nu een nieuwe gratis demo beschikbaar is in de Nintendo Switch eshop. Deze nieuwe proefversie bevat de eerste drie hoofdstukken van de game en stelt spelers in staat om hun voortgang over te zetten naar de volledige versie wanneer deze op 4 maart 2022 wordt geopend.

video
play-rounded-fill

When the tactical RPG TRIANGLE STRATEGY debuts shortly, you’ll be able to command a bunch of soldiers as Serenoa and determine the destiny of your companions! On the Nintendo eShop, a new demo of chapters 1-3 is now available! Get it now and transfer your save data when the game comes out.

Over Triangle Strategy

Een tactisch rollenspel dat je overtuigingen op de proef stelt.

Als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, voer je het bevel over een compagnie soldaten in een gecompliceerde verhaallijn waarin jouw keuzes het verschil maken. De belangrijkste beslissingen die je neemt, ondersteunen een van Serenoa’s drie principes – Utility, Morality en Liberty – die samen zijn wereldbeeld vormen en bepalen hoe het verhaal zich ontvouwt. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt kritische keuzes, zullen talloze personages hun weg vinden door te stemmen op de Scales of Conviction. De allianties die je kiest en de keuzes die je nu maakt, zullen het lot van hele landen bepalen, evenals het continent Norzelia zelf.