Triangle Strategy – Roland Glenbrook personage + verhaal Trailer

Triangle Strategy – Roland Glenbrook personage + verhaal Trailer

Square Enix heeft een nieuwe trailer geüpload voor Triangle Strategy, waarin een van de vele personages uit de game, Roland Glenbrook, wordt geïntroduceerd.

Deze eerste showcase draait om Roland Glenbrook, de jongere prins van de Glenbrook, samen met verschillende andere personages die nauw met hem verbonden zijn. Hoewel de trailer momenteel alleen in het Japans beschikbaar is, geeft het ons een andere kijk op de game in actie met nieuwe tussenfilmpjes en gameplay-opnames.

video

Over Triangle Strategy

Drie landen strijden om de controle over de slinkende bronnen van zout en ijzer in het nieuwste HD-2D-avontuur van Square Enix

Voer een groep krijgers aan als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – nut, moraliteit, vrijheid – die samen Serenoa’s wereldbeeld vormen en invloed hebben op hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt gewichtige beslissingen, zullen meerdere personages hun mening geven door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die je neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Beheer slagvelden met meerdere niveaus om de overwinning strategisch veilig te stellen

Het vinden van de beste locatie in turn-based gevechten kan het tij van de strijd in jouw voordeel doen keren. Plaats eenheden op hoger gelegen terrein om de controle over het slagveld te krijgen en het voordeel te behalen met een groter bereik. Je kunt ook vijanden aan beide kanten flankeren en dan van achteren toeslaan voor een krachtige vervolgaanval. Elementaire kettingreacties zijn ook een belangrijk onderdeel van gevechten. Gebruik bijvoorbeeld vuur om ijzig terrein te smelten en gebruik vervolgens bliksem om het te elektrocuteren. Duw de vijand in het geëlektrificeerde water om vonken te zien vliegen in verbluffende HD-2D-beelden!

Triangle Strategy wordt op 4 maart 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad