Triangle Strategy Tactician’s Limited Editie pre-order

Triangle Strategy Tactician’s Limited Editie pre-order

Nintendo UK is begonnen met het aannemen van pre-orders voor een fysieke versie van Triangle Strategy in beperkte oplage. Genaamd de Triangle Strategy Tactician’s Limited Edition.

Deze beperkte fysieke release bevat een exemplaar van de game, een steelbook-koffer, een “Diary Of Orlaea”-doos, een set van 6 dobbelstenen met een thema, een pak speelkaarten om te verzamelen en een poster.

Over Triangle Strategy

Drie landen strijden om de controle over de slinkende bronnen van zout en ijzer

Voer een groep krijgers aan als Serenoa, erfgenaam van House Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – Nut, Moraal, Vrijheid – die samen het wereldbeeld van Serenoa vormen en invloed hebben op hoe het verhaal zich zal ontvouwen.

Als je geconfronteerd wordt met echt gewichtige beslissingen, zullen meerdere personages hun mening geven door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die je neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Triangle Strategy wordt op 4 maart 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad