Trine 4: The Nightmare Prince – DLC Melody of Mystery voegt verhaal campagne toe

Trine 4: The Nightmare Prince – DLC Melody of Mystery voegt verhaal campagne toe

Trine 4: The Nightmare Prince ontvangt DLC in de komende maanden en dus lijkt de nachtmerrie nog lang niet voorbij.

Ontwikkelaar Frozenbyte en uitgever Modus Games hebben aangekondigd dat Trine 4: Melody of Mystery, een verhaalgestuurde DLC-campagne voor Trine 4: The Nightmare Prince, als eerste aankomt op PC (Steam, EA Origin, GOG, Humble Store) binnenkort, en op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One in het voorjaar van 2021.

video
play-rounded-fill

Over Trine 4: Melody of Mystery

In Trine 4: Melody of Mystery zijn er weer problemen met brouwen op de Astral Academy. Alle studenten zijn vervloekt, gevangen in een betoverde slaap en kunnen niet wakker worden. Met een mysterieuze geest op de vlucht, per ongeluk losgelaten door de vriendelijke en argeloze Cornelius Crownsteed, is het het beste om de helden van Trine te bellen om te zien wat ze kunnen doen om Cornelius en zijn medestudenten terug te halen uit hun verleidelijke dromenland.

Kenmerken zijn onder meer: ​​

 • 6 geheel nieuwe en opwindende levels in vreemde en onvoorspelbare droomwerelden
 • Nieuwe muziektracks om de levels en het verhaal te begeleiden
 • Volledig stemacteren en lokalisaties
 • Nieuwe upgrades voor de vaardigheden van de helden: Freezing Blink, Explosive Objects, Ricochet Arrows, Hazard Trail, Leaping Lightning en Charged Dream Shield

Over Trine 4: The Nightmare Prince

Ervaar de meest complete Trine ooit gemaakt!

De Trine-serie keert terug naar de magie van 2.5D met Trine 4: The Nightmare Prince! De drie helden van de best verkochte avonturenreeks zijn terug, gestuurd op een zoektocht om de onrustige jonge prins Selius terug te halen. Amadeus de tovenaar, Pontius de ridder en Zoya de dief gaan weer samen op een spannende zoektocht door fantastische sprookjesachtige landschappen vol gevaren.

Prins Selius lijdt aan intens duistere dromen en, vanwege zijn magische talenten, kunnen monsterlijke nachtmerries werkelijkheid worden en grote schade aanrichten aan de wakende wereld. Amadeus, Pontius en Zoya moeten de getroffen prins vinden en de wanhopige situatie oplossen voordat de wereld wordt overspoeld door de schaduwen van de Nachtmerrie Prins.

Trine 4 bereikt nieuwe hoogten in de serie en biedt zowel fans als nieuwe spelers de meest complete gameplay-ervaring ooit!

Belangrijkste kenmerken

 • Schitterende 2,5D-landschappen. Verken uniek ontworpen levels in prachtige 2,5-dimensies, van adembenemende ruïnes en spookachtige graven tot rustige berkenbossen en bosbessenbossen.
 • Lokale en online multiplayer. Speel met maximaal 4 spelers online of in lokale coöp.
 • Boeiende verhalen. Volg het verhaal van een spookachtige prins terwijl je door magische, sprookjesachtige landschappen reist die worden bewoond door vriendelijke wezens en een groot aantal nachtmerrieachtige vijanden.
 • Dynamisch puzzels oplossen. Los puzzels op – alleen of met vrienden – met vuur, lucht, licht, magneten, elektriciteit en meer, met uitdagingen die zijn afgestemd op het aantal spelers.
 • Overvloedige vaardigheidsbomen. Ontgrendel vaardigheden en verbluffende nieuwe vaardigheden zoals het Dream Shield, Fairy Rope en Iron Ball.
 • Volledig vernieuwd gevechtssysteem. Ervaar de bloedstollende nachtmerries van de helden in baasgevechten met een verrijkt vechtsysteem met nieuwe uitdagingen en spannende actie!
 • Betoverende soundtrack. Geniet van een wonderbaarlijke soundtrack met liedjes die elke nieuwe omgeving tot leven brengen.
Ad