Tunic heeft zijn weg naar Nintendo gevonden

Tunic heeft zijn weg naar Nintendo gevonden

Als TUNIC later dit jaar uitkomt voor de Nintendo Switch, kun je met de held Fox mee op deze epische reis.

video
play-rounded-fill

Over TUNIC

In TUNIC, een isometrisch actiespel, gaat een kleine vos op een groot avontuur door een land vol verloren legendes, oude krachten en gevaarlijke monsters. Je zit vast in een kapot land met niets anders dan je eigen nieuwsgierigheid om je te helpen. Je vecht tegen enorme monsters, vindt vreemde en krachtige items en leert lang verloren gewaande geheimen.

WORD EEN LEGENDE

Mensen zeggen dat ergens in dit land een grote schat ligt. Misschien ligt het achter de gouden deur? Of ergens diep onder de grond? Sommige verhalen gaan over een paleis hoog boven de wolken en machtige wezens uit het verleden. Waar ga je heen?

BOUW OPNIEUW EEN HEILIG BOEK

Tijdens je reizen stel je de instructies van de game samen. Je vindt kaarten, tips, speciale technieken en de diepste geheimen terwijl je door elke pagina bladert. Als je ze allemaal vindt, kan er iets goeds gebeuren…

WEES MOEDIG, KLEINTJE!

Duik in gevechten die gevarieerd en technisch zijn. Ga uit de weg, blokkeer, pareer en sla! Ontdek hoe je een breed scala aan monsters kunt verslaan, zowel grote als kleine, en vind nieuwe tools om je op weg te helpen.

  • Verken een gevaarlijke wereld vol schaduwrijke bossen, uitgestrekte ruïnes en doolhofachtige catacomben.
  • Vecht tegen machtige bazen onder de grond, boven de wolken en op nog vreemdere plaatsen.
  • Vind de ontbrekende handleidingen, die vol staan ​​met tips en originele tekeningen in kleur.
  • Vind verborgen schatten die je zullen helpen om te komen waar je heen gaat.
  • Vind verborgen artefacten, technieken, puzzels en… nou ja, er zijn veel geheimen!
  • Power Up Audio deed het geluidsontwerp.
  • En een nummer geschreven door Lifeformed (Terence Lee en Janice Kwan)

Kleine vos, houd je hoofd kalm en wees moedig.

Hoe goed is Tunic?

Persoonlijk heb ik Tunic volledig gespeeld (en het voltooien ervan … is meer uitadagend dan je denkt) en zonder enige twijfel kan ik zeggen dat dit een must is voor iedereen die van avontuur en puzzels houdt. Zeker een van de beste games die ik dit jaar heb gespeeld. Tunic houdt je hand niet vast en laat je alles (ook de handleiding) zelf ontdekken. En om nog even op de puzzels in te gaan; je bent er niet op voorbereid.. geloof me, deze lopen echt uit de hand.

Ad