Turn Tack – Eerste 24 Minuten

Turn Tack – Eerste 24 Minuten

Turn Tack is zojuist gelanceerd in de Nintendo Switch eShop en Handheld-spelers hebben de eerste 24 minuten ter beschikking gesteld, zodat je kunt zien hoe het presteert op de Nintendo Switch.

video

Over Turn Tack

Een meisje gedoemd een slaaf te worden onder het Azteekse rijk.

Zal ze een vernietiging of een verlosser blijken te zijn?

Aztec, een planeet die elke 4000 jaar werd vernietigd. Na de vierde val is de vijfde ramp in aantocht. Mensen van de Azteken proberen haar op te offeren op basis van het idee dat ‘het offeren van een grijsharig meisje de wereld zou kunnen redden van vernietiging’.

Een gevlucht meisje (Fla) begint aan een expeditie om de ontberingen van het overleven van de Azteken te overwinnen. Het gevaar van wilde dieren, te midden van ‘wereldwijde vernietiging’, is afhankelijk van zelfoverleving.

Spelers kunnen de gevaren ontwijken die zich overal in het level verbergen door Fla te manipuleren, een ongewone puzzel geïnspireerd op de Azteekse cultuur. Uitdagingen oplossen door fasen te overwinnen en de kenmerken van ‘Totems’ te gebruiken om problemen te overwinnen

Een van de kenmerken van een puzzelplatformgame is het vermogen om ‘problemen te overwinnen door herhaaldelijk te spelen met vallen en opstaan’, wat je ‘de sensatie van voortreffelijke moeilijkheidsgraad’ kan geven. Het mysterie, de verbluffende foto’s en muziekeffecten dragen ook bij aan het plezier van de speler van het moment.

Turn Tack is nu te koop in de Nintendo Switch eShop.

Ad