TY The Tasmanian Tiger – Handheld Gameplay

TY The Tasmanian Tiger – Handheld Gameplay

Krome Studios hebben een nieuwe preview van de aankomende HD-remaster van TY The Tasmanian Tiger uitgebracht – dit keer met het gameplay in de handheld-modus van de Switch.

Uit wat we hieronder kunnen zien, ziet het er zeker vers uit in het systeem!

video
play-rounded-fill

Over TY The Tasmanian Tiger

TY the Tasmanian Tiger is het charmante videogame met Australiana-thema dat in 2002 debuteerde voor de Nintendo GameCube, de PlayStation 2 en de Xbox. Krome Studios was een finalist van de jaarlijkse awards van de Australian Game Developer Association met Best Handheld Game, Best Game Audio en voor Outstanding Visual Arts. We zijn blij dat TY de Tasmaanse Tijger het beste karakterontwerp heeft gewonnen en dat miljoenen mensen verliefd werden op het spel en de personages. 

In 2019 proberen we terug te keren naar onze roots en onze vrienden met een nostalgische herbeheersing van deze platformer-genre-klassieker. We zijn op zoek naar US $ 50.000 om TY de Tasmanian Tiger HD naar de Nintendo Switch te brengen – met stretchdoelen voor andere consoles! Het beste deel zullen de nieuwe Switch-bedieningselementen zijn waar je ze kunt gebruiken zoals boemerangs om te gooien en te glijden. En omdat het op de schakelaar staat, kunt u het meenemen – het is draagbaar!

Terwijl we bezig zijn, zullen we de grafische weergave en de audio verbeteren, en natuurlijk hebben we geld nodig voor de verschillende testkosten die gepaard gaan met het vrijgeven van een product op de console van Nintendo. Passing Lot Check is niet gratis, weet je.

TY de Tasmaanse tijger zal op 31 maart 2020 de Switch eShop raken.

Ad