Ubisoft – Mario + Rabbids Sparks of Hope presteerde niet zoals verwacht

Ubisoft – Mario + Rabbids Sparks of Hope presteerde niet zoals verwacht

Hoewel Ubisoft geen specifieke schatting heeft gegeven over het aantal verkochte exemplaren van Mario + Rabbids Sparks of Hope, lijkt het erop dat de game niet heeft voldaan aan de verwachtingen die het bedrijf ervoor had. Als onderdeel van een update over de financiële situatie van het bedrijf voor de maand januari, benadrukte mede-oprichter en CEO Yves Guillemot hoe “verrast” ze waren door de “ondermaatse prestaties” van het bedrijf in de laatste weken van 2022 en begin januari. Een andere game die Ubisoft aanhaalde als voorbeeld van een slecht presterend product is Just Dance 2023 Edition.

Moeilijke tijden bij Ubisoft

Het lijkt erop dat Ubisoft in ieder geval voorlopig door een moeilijke periode gaat. In hetzelfde rapport voegde Guillemot toe: “Het is heel duidelijk dat we ontevreden zijn over onze recente prestaties.” Temidden van verslechterende economische omstandigheden die van invloed zijn op de aankopen van consumenten, worden we geconfronteerd met een contrasterende marktdynamiek terwijl de industrie blijft evolueren naar megamerken en eeuwige live games.

De kritische reactie was een gebied waarop Mario + Rabbids: Sparks of Hope boven verwachting uitblonk. Houd er rekening mee dat 2023 een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe inhoud voor de game zal brengen. Er zullen drie rondes met downloadbare content zijn, en een daarvan zal tegen het einde van het jaar een volledig nieuw Rayman-avontuur zijn. Dit gedeelte bevat meer informatie over de DLC-plannen.

Over Mario + Rabbids Sparks of Hope

Doe mee aan een zoektocht om het heelal te behouden met Mario, de Rabbids en de rest van hun vrienden, en speel alleen op het Nintendo Switch-systeem!

Stel je ideale superheldenteam van drie personen samen!

Je mag een van de negen unieke personages kiezen, elk met hun eigen vaardigheden, om tegen je vijanden te gebruiken.

Doe mee aan intense gevechten vol actie en strategie!

Zoek beschutting tegen aanvallen van de andere kant terwijl je team op je kameraden springt en je tegenstanders verplettert.

Vecht samen met de Sparks!

Er zijn honderden Sparks die moeten worden gelokaliseerd en opgeslagen, en elk heeft een unieke persoonlijkheid en vaardigheden.

De videogame Mario + Rabbids: Sparks of Hope is uitgebracht in oktober en kan nu worden gespeeld op de Nintendo Switch.

Ad