Ubisoft showcase Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ubisoft showcase Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ubisoft heeft fans een kijkje gegeven in de langverwachte opvolger van Mario + Rabbids: Kingdom Battle, getiteld Mario + Rabbids: Sparks of Hope, en het lijkt iets echt spectaculairs te zijn.

Het op grote schaal gebaseerde systeem dat de mobiliteit van spelers in gevechten beperkte, is verwijderd en spelers kunnen nu grotere locaties buiten gevechten verkennen, nevenmissies doen en puzzels oplossen. Bowser, Rabbid Rosalina en een nieuw vrouwelijk personage genaamd Edge die een zwaard hanteert, zijn ook aan je team toegevoegd.

Gareth Coker (Ori and the Blind Forest) en Yoko Shimomura (Kingdom Hearts) zijn enkele van de componisten van Mario + Rabbids: Sparks of Hope, die zal worden vergezeld door Grant Kirkhope. Mario + Rabbids: Sparks of Hope wordt op 20 oktober gelanceerd op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Mario + Rabbids: Sparks of Hope

“Alleen de meest uitbundige groep Heroes kan de vlammen van hoop in de kosmos opnieuw doen ontbranden!” Ontdek Mario & the Rabbids Heroes en creëer je fantasieteam van drie helden uit een gevarieerde pool van negen personages, waaronder de favorieten aller tijden Mario, Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario, Peach, Rabbid Luigi en enkele verrassende nieuwkomers zoals Edge & Rabbid Rosalina!

Bowser, de onruststoker, wordt ook gedwongen om zich bij de ploeg aan te sluiten, en hij is niet blij! Gebruik de unieke krachten van elke held om zelfs de machtigste tegenstanders in gevechten te slim af te zijn. En bundel je krachten met de Sparks, wiens enorme energie alles mogelijk maakt… ten goede of ten kwade!”

“Leid je perfecte team van helden over weelderige planeten en ontdek de interessante wezens van elke planeet.” Verken diverse en vreemde werelden terwijl je al hun geheimen ontdekt en bewijs je moed in gevechten boordevol actie. Om de overhand te krijgen in dynamische, tactische gevechten, vereist elke tegenstander een unieke combinatie van vaardigheden.

Maak je eigen squadron door je favoriete Heroes en Sparks te mixen en matchen. Smeed nieuwe verbindingen met bekende mensen en zelfs de meest onwaarschijnlijke partners onderweg. “Verhoog je niveau, vergroot je kracht en kom triomfantelijk tevoorschijn.”

Ad