Xenoblade Chronicles 2 Update 1.1.1

Xenoblade Chronicles 2 Update 1.1.1

Onlangs verscheen, in Xenoblade Chronicles 2, de eerste echt grote exclusieve Japanse RPG voor de Nintendo Switch. Wat een dijk van een titel is.

Maar toch vertoonde Xenoblade Chronicles 2 hier en daar wat problemen, problemen die volgens Director Tetsuya Takahashi van Monolith Soft prima te verhelpen waren aan de game waren in de game. Vandaag  (22 december) verbetert het spel het een en ander in update 1.1.1

Wat mag je verwachten?

Om een aantal dingen vast te benoemen;
Minigame Tiger! Tiger! krijgt een gemakkelijke modus. Zo verkrijg je sneller ether voor Poppi.
Het snelreismenu dat je via X opent past zich aan aan je locatie en opent passend in plaats van in het algemene menu. Zo kun je sneller locaties en snelreispunten in je buurt opsporen. Ook de andere kaart (die van de L-stick) krijgt een update: je kunt hier nu in- en uitzoomen.

Monolith Soft heeft aangegeven aan de game te blijven werken en heeft al enkele toevoegingen in petto voor de lange termijn. Zo krijgt Xenoblade Chronicles 2 een New Game+ met nieuwe Blades voor je team, de optie om vaste Blades zoals Dromarch en Pyra op Merc-missie te sturen en een nieuwe Lv4 Special voor een speciale Blade.

Bezitters van de uitbreidingspas krijgen nog een extraatje:
10x Rare Core Crystal, 1x Legendary Core Crystal, 3x Overdrive Protocol, 30.000 Poppi ether, 5x Jenerossi Tea voor Pyra, 5x Ardainian Bear Carving voor Nia.

Xenoblade Chronicles 2 en de uitbreidingspas zijn indien je hem nog niet aangeschaft hebt verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Het is een titel die we zeker aanraden!

Ad