Exit the Gungeon – Hello To Arms update komt 13 November

Exit the Gungeon – Hello To Arms update komt 13 November

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaars Dodge Roll en Singlecore hebben een gratis update aangekondigd voor Exit The Gungeon op Nintendo Switch.

De update bevat nieuwe wapens en items, een “Arsenal-modus”, nieuwe winkelhubs en zoiets als de “Glocktopus”. Het komt op vrijdag 13 november uit voor Switch en andere platforms.

Arsenal Mode

Het startpistool van de speler blijft functioneren zoals het nu doet; steeds veranderend op basis van combo, met oneindige munitie. De speler kan echter ook “niet-gezegende” wapens kopen, uit kisten of winkels, met eindige maar hervulbare munitie, waar ze op elk moment van en naar kunnen wisselen.

Je kunt je gezegende wapen te allen tijde zien, dus je kunt ernaar terugschakelen als het de vorm aanneemt van iets dat je leuk vindt, en desgewenst terug naar een wapen met een bank. Het wisselen van pistool omvat zowel een snelwissel als een slow-motion pistoolkeuze, vergelijkbaar met hoe we het deden in Enter the Gungeon.

De nieuwe pistoolmodus, die we Arsenal-modus noemen, is optioneel en kan worden in- en uitgeschakeld. In de laatste update zullen we ook een aantal wapens en items van Enter the Gungeon toevoegen, inclusief enkele munitie-gerelateerde items die alleen relevant zullen zijn in Arsenal-modus.

Hub-kamers

De andere, zeer verwante, klacht die we vaak hebben gezien in recensies en feedback-inzendingen, is een teleurstelling in de hoeveelheid spelerskeuze, en met name het gebrek aan keuze in waar de speler heen kan.

We testen een nieuwe levelflow die de speler meer keuzes geeft over wanneer ze iets kopen, welk type en hoeveel kamers ze willen bezoeken. Een bijkomend voordeel hiervan is dat spelers de verschillende NPC’s van de Gungeon vaker zullen ontmoeten, aangezien we niet beperkt zijn tot slechts één niet-winkelruimte per niveau.

Over Exit the Gungeon

Exit the Gungeon is een kleine, spin-off ‘dungeon-klimmer’ in arcade-stijl die onmiddellijk de avonturen volgt van de buitenbeentjes van Gungeoneers die proberen een reeks steeds gevaarlijker wordende liften en ontelbare golven vijanden te overleven.

The Gungeon is een paradox geworden en stort in! Gezegend door de magie van de tovenares, zal je wapen snel veranderen als je de Gungeon bestijgt. Hoe beter je speelt, en hoe hoger je combo, hoe krachtiger de vorm van je wapen zal zijn.

Vecht tegen de laatste en meest verbitterde Gundead in een hectisch tempo, net lang genoeg langzamer om een ​​praatje te maken met enkele bekende gezichten… en een paar nieuwe. Wisselende kamers, vijanden, bazen, bizarre wapens en items zorgen ervoor dat geen twee pogingen om de Gungeon te verlaten hetzelfde zijn.

Ad