Uitgever Axiom Verge helpt zoon ontwikkelaar

Uitgever Axiom Verge helpt zoon ontwikkelaar

Axiom Verge wordt door velen gezien als de ultieme liefdesbrief aan Super Metroid. Het spel zelf is heel erg goed, maar het meest bijzondere is dat de game gemaakt is door maar één persoon: Thomas Happ.

Helaas gaat het op persoonlijk vlak niet zo goed met hem.Zijn zoon, genaamd Alastair, is namelijk ziek. Hij was gezond ter wereld gekomen, maar door een fout van het ziekenhuis heeft het jochie neurologische schade opgelopen.

Hierdoor kan hij onder andere niets horen. De man achter Axiom Verge heeft nu dus hoge ziekenhuiskosten te betalen, waar hij voorlopig nog niet van af is.

Het spel van Happ wordt binnenkort ook fysiek uitgegeven door BadLand Games en zij hebben nu de helpende hand geboden. Zij zullen 75 procent van wat zij aan Axiom Verge verdienen stoppen in een fonds voor het zoontje van Happ.

Het was niet de bedoeling dat dit bekend zou worden gemaakt, maar Thomas wou toch laten weten dat hij heel erg blij is met deze genereuze gift en dat het best gezegd mag worden dat sommige uitgevers niet puur op geld uit zijn.

Gaming is passie

Het verwarmt ons hart om te zien wat Badland Games doet voor Thomas, daarnaast zijn wij blij dat we de fysieke editie al tijden terug hebben besteld en dat we op die manier hoe indirect dan ook iets betekenen voor zo een vervelende situatie.

Axiom Verge is een instant buy, maar dit maakt het natuurlijk nog een mooiere deal.
Help jij Thomas door een aankoop?