Ultra Pro Wrestling komt

Ultra Pro Wrestling komt

Na een zeer succesvolle Kickstarter-campagne heeft Hyperfocus Games plannen om Ultra Pro Wrestling over te zetten naar de Nintendo Switch. De meest recente crowdfunding-inspanning van de groep was bedoeld om 17.000 pond op te halen, maar dat doel is al overtroffen.

video
play-rounded-fill

Over Ultra Pro Wrestling

Deze zou wel eens iets voor jou kunnen zijn als je volwassen bent geworden tijdens de gouden eeuw van worstelgames op de N64. Er is gesuggereerd dat games als WWF No Mercy, WCW vs. NWO Vengeance en Virtual Pro Wrestling 2 als inspiratiebronnen dienden.

Fans verwachten misschien een eenvoudig besturingsschema voor de gameplay, aangezien ze geen ingewikkelde reeks bewegingen hoeven te leren om verder te komen. Toch is het doel van het team om een ​​omgeving te creëren “die uitstekende prestaties erkent en waardeert”. ” Het is de verantwoordelijkheid van de spelers om elke stap uit te voeren.

Terwijl je vastgepind bent of in een onderwerping zit, moet je op de kickout-knop(pen) blijven drukken, die het ware gevecht van een worstelaar om wakker te worden of te ontsnappen weergeeft – in tegenstelling tot op timing gebaseerde minigames. Als je niet vastzit of in een inzending zit, kun je vrij bewegen.

In Ultra Pro Wrestling is er een uitgebreide lijst met bewegingen, waaronder grijpers, stakingen en luchtaanvallen die zijn afgeleid van een breed scala aan vechtstijlen. Omdat er veel verschillende soorten ringen, lucifers, wapens en reglementen zijn… Het is onmogelijk dat twee shows dezelfde sfeer hebben.

Ultra Pro Wrestling zal hoogstwaarschijnlijk verschillende functies hebben. Deze omvatten een “enorme” carrièremodus voor één speler die meerdere decennia omspant, een online-modus waarin overwinningen en verliezen de ranglijst bepalen, een “Global Internet Wrestling Championship” dat slechts door één persoon tegelijk kan worden gehouden en vereist dat het worden minstens één keer per week verdedigd, en een systeem voor het aanpassen van worstelaars waarmee elke worstelaar volledig kan worden aangepast. Daarnaast is er een worstelaaraanpassingssysteem waarmee elke worstelaar volledig kan worden aangepast.

Meer details; https://www.kickstarter.com/projects/hyperfocusgames/ultra-pro-wrestling-video-game