Update Fae Farm versie 1.3.3: patch notes, multiplayer-verbeteringen en meer

Update Fae Farm versie 1.3.3: patch notes, multiplayer-verbeteringen en meer

Samenvatting:

De Fae Farm versie 1.3.3-update is er, met een groot aantal verbeteringen om je game-ervaring te verbeteren. We gaan dieper in op de patchopmerkingen, gameplay-oplossingen, multiplayer-verbeteringen en nog veel meer. Ontdek wat Phoenix Labs in petto heeft voor Fae Farm-spelers en hoe deze veranderingen jouw avonturen op de boerderij vorm zullen geven.


Fae Farm versie 1.3.3-update

Welkom in de wereld van Fae Farm, waar betoverende avonturen wachten. In deze gids verkennen we de opwindende veranderingen en verbeteringen die met de nieuwste update van Fae Farm versie 1.3.3 gepaard gaan. Phoenix Labs heeft hard gewerkt aan het aanpakken van verschillende aspecten van de game om je game-ervaring te verbeteren. Laten we er meteen in duiken en kijken wat deze update voor spelers in petto heeft.

Gameplay en voortgang

De Fae Farm versie 1.3.3-update brengt een hele reeks oplossingen om veelvoorkomende gameplay- en voortgangsproblemen op te lossen. Spelers konden voorheen niet op betrouwbare wijze verzendcontracten accepteren, maar deze update heeft tot doel dit op te lossen. Het is belangrijk op te merken dat spelers slechts één contract kunnen voltooien van elke keuze uit drie, en dat ze moeten wachten tot deze contracten elke twee weken worden vernieuwd voordat ze nieuwe contracten kunnen accepteren.

Een ander kritiek probleem was het verlies van de mogelijkheid tot dubbelspringen als spelers hun vleugels handmatig uitrustten voordat ze karakteraanpassing via een spiegel gebruikten of vóór een bruiloft. Dit gedrag is aangepast om ervoor te zorgen dat dubbelspringen alleen beschikbaar is als je een set vleugels actief hebt uitgerust, en het functioneert nu correct op die manier.

Updates voor missies en zijmissies

Op het gebied van speurtochten zijn verschillende problemen opgelost om een ​​soepelere gameplay-ervaring te bieden. Spelers ondervonden bijvoorbeeld problemen met het werpen van hengels of het gebruik van speciale vaardigheden voor gieters terwijl ze de Cosy-, Logger- en Autumn-hoeden droegen. Deze obstakels zijn verwijderd om een ​​naadloze gameplay te garanderen.

Bovendien pakt de update een toestand aan waarin de naam die je tijdens hoofdstuk 1 voor je boerderij hebt ingesteld, niet correct werd opgeslagen, waardoor spelers in een raadselachtige situatie terechtkwamen. Bovendien kunnen spelers zonder actieve zoektocht achterblijven als ze hoofdstuk 2 voltooien en vervolgens deelnemen aan een multiplayer-sessie voordat ze de dag voltooien. Deze problemen zijn verholpen om een ​​leukere zoekervaring te garanderen.

Wereld en items

De wereld van Fae Farm wemelt van de natuurlijke wonderen, en deze update introduceert enkele opmerkelijke veranderingen in de ruwvoeritems. Verschillende items hebben bijgewerkte namen gekregen om duidelijk te maken dat ze niet gekweekt zijn, maar in het wild voorkomen. ‘Rucola’ is bijvoorbeeld hernoemd naar ‘Wild Spring Greens’ op basis van feedback van spelers, waardoor het gemakkelijker wordt om deze heerlijke lekkernijen te identificeren.

Bovendien was er een probleem waarbij Hives een onbruikbaar item genereerden met de naam ‘Medium Honeycomb’ wanneer het in de buurt van bloemen werd geplaatst. De update corrigeert dit door de naam “Small Honeycomb” te updaten naar gewoon “Honeycomb”, waardoor het proces voor het verzamelen van honing voor spelers wordt gestroomlijnd.

Multiplayer en online

Multiplayer-avonturen in Fae Farm hebben aanzienlijke verbeteringen ondergaan met de update van versie 1.3.3. Wanneer spelers als client deelnemen aan een multiplayersessie, ontvangen ze nu automatisch de juiste staf en vleugels op basis van de voortgang van de wereld, waardoor het handmatig claimen van items uit de mailbox niet meer nodig is. Deze verbetering stroomlijnt de multiplayer-ervaring en zorgt ervoor dat spelers snel en zonder problemen aan de actie kunnen deelnemen.

Bovendien zijn er verschillende bugfixes geïmplementeerd om de stabiliteit van multiplayer-sessies te verbeteren. Spelers zullen niet langer last hebben van crashes wanneer de host hun apparaat in de sluimerstand zet, en het hervatten van het spel nadat je apparaat een paar uur in de slaapmodus heeft gestaan, zal je online functies niet langer verstoren. Bovendien zijn inconsistenties in de voortgang van clients in multiplayer-sessies aangepakt, waardoor een naadloze game-ervaring voor iedereen wordt gegarandeerd.

Interface

Op het gebied van interfaceverbeteringen verhelpt de update een aantal vervelende problemen die spelers tegenkwamen. Banners voor het accepteren/inwisselen van missies kunnen af ​​en toe niet meer worden weergegeven na het spelen van de niveaus van een kerker. De nieuwe seizoensbanner kan ook op het scherm blijven hangen of niet verschijnen als er op dezelfde dag een dier wordt geboren. Deze ergernissen zijn opgelost om een ​​soepelere en meeslependere game-ervaring te garanderen.

Toolupgrades in Fae Farm resulteerden soms in dubbele Almanak-ontgrendelingspop-ups. De alfabetische sorteervolgorde in het scherm Opslag was omgekeerd, wat voor verwarring zorgde. Deze UI-problemen zijn opgelost om spelers een meer gepolijste en gebruiksvriendelijke interface te bieden.

Diversen

In de categorie Diversen pakt de update verschillende aspecten aan die de algehele game-ervaring verbeteren. De Credits-sectie krijgt een broodnodige boost, waarbij ontbrekende secties worden gerepareerd en andere diverse problemen worden aangepakt. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkelaars en bijdragers achter Fae Farm de erkenning krijgen die ze verdienen.

Bovendien zijn er lokalisatieoplossingen voor alle talen toegepast om gerapporteerde problemen te elimineren. Deze verbeteringen dragen bij aan een meeslependere en plezierigere ervaring voor spelers over de hele wereld, ongeacht hun voorkeurstaal.

Fae Farm versie 1.3.3 downloaden

Ben je enthousiast over de update van Fae Farm versie 1.3.3? Je hebt geluk! Spelers op de Nintendo Switch kunnen deze spannende update nu downloaden. Zorg ervoor dat je de Nintendo eShop bezoekt, zoek naar Fae Farm en selecteer de optie “Update” om toegang te krijgen tot de nieuwste versie van het spel. Blijf verbonden met de betoverende wereld van Fae Farm en ontdek alle nieuwe inhoud, oplossingen en verbeteringen die op je wachten.

Conclusie

De Fae Farm versie 1.3.3-update is een bewijs van de toewijding van Phoenix Labs bij het leveren van een uitzonderlijke game-ervaring. Van het oplossen van gameplay-problemen tot het verbeteren van multiplayer-interacties, deze update pakt de feedback van spelers aan en brengt spannende veranderingen in de wereld van Fae Farm. Terwijl u aan uw landbouwavonturen begint, zullen deze verbeteringen uw reis ongetwijfeld verrijken.

Blijf op de hoogte voor meer updates en verbeteringen terwijl Phoenix Labs de wereld van Fae Farm blijft koesteren en laten groeien. Duik in de wereld van magie, landbouw en verkenning, en laat de betovering van Fae Farm je gamingziel boeien.

Veelgestelde vragen:
  • 1. FAQ: Hoe kan ik de update van Fae Farm versie 1.3.3 downloaden op mijn Nintendo Switch?
    • Antwoord: Om de update te downloaden, ga je naar de Nintendo eShop, zoek je naar Fae Farm en selecteer je ‘Update’ om de nieuwste versie te downloaden.
  • 2. FAQ: Zijn de wijzigingen in het dubbelspringen in Fae Farm opzettelijk?
    • Antwoord: Ja, de update is bedoeld om dubbelspringen alleen beschikbaar te maken als je vleugels hebt.
  • 3. FAQ: Wat zijn de belangrijkste multiplayerverbeteringen in Fae Farm versie 1.3.3?
    • Antwoord: de update verbetert de itemontvangst voor klanten en lost verschillende problemen op met betrekking tot multiplayer-missies en voortgangsbesparing.
  • 4. FAQ: Hoe los ik het probleem op dat mijn queestebanners niet worden weergegeven in Fae Farm?
    • Antwoord: dit probleem wordt verholpen in de update. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Het probleem zou hiermee moeten zijn opgelost.
  • 5. FAQ: Kan ik meer updates en verbeteringen verwachten van Phoenix Labs voor Fae Farm?
    • Antwoord: Phoenix Labs streeft ernaar het spel te verbeteren. Blijf ons volgen voor toekomstige updates en spannende toevoegingen aan Fae Farm.