Fae Farm


Fae Farm

Ontsnap naar het sprookjesachtige leven van je dromen in Fae Farm, een boerderijsim-RPG voor 1-4 spelers. Maak, cultiveer en versier om je gedeelde woning te laten groeien en gebruik spreuken om het betoverde eiland Azoria te verkennen! Je smeedt nieuwe banden met bewoners, ontdekt elfenmagie en trekt door mysterieuze rijken. En terwijl de seizoenen veranderen, gebruik je alles wat je hebt geleerd en ontdekt samen om de wereld om je heen te herstellen.

Kenmerken

  • Bouw een betoverde boerderij met maximaal 4 spelers in lokale of online multiplayer! Deel je voortgang door voorwerpen te maken, gewassen te verzorgen en samen je omgeving te verkennen.
  • Voeg magie toe aan alles wat je doet, of je nu aan het boeren bent, tegen vijanden vecht of door de elfenwildernis navigeert.
  • Bevorder ontluikende vriendschappen naast een kleurrijke cast van stedelingen en voltooi missies om hun verhalen te ontrafelen.
  • Doorkruis kerkers en ruïnes in een groot aantal schilderachtige rijken en ontdek de verborgen geheimen van het verleden van Azorië.
  • Creëer je personage en pas je avontuur aan met nieuwe outfits en decoraties voor je boerderij. Hoe gezelliger je huis, hoe meer beloningen je ontgrendelt!

Release info - Fae Farm


Release datum
2023-09-08 00:00:00

Uitgever
Phoenix Labs

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
4

Advies leeftijd
7

NS Online support

Game code
HACPA9BEA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, korean, chinese

Genres
adventure, simulation, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Fae Farm