Urshifu komt naar Pokemon Unite

Urshifu komt naar Pokemon Unite

Urshifu is bevestigd als het volgende monster dat debuteert in Pokemon Unite. De aankondiging wordt gedaan via een in-game melding.

Op 1 december 2022 krijgt Pokemon Unite een nieuwe Battle Pass en een nieuwe klassementsproef. We zien Urshifu ook op dezelfde dag, zo lijkt het.

Een steeds groter wordende selectie

Urshifu is een van de vele Pokemon die beschikbaar zijn in Pokemon Unite. Er worden vrij regelmatig nieuwe dieren geïntroduceerd. Sableye werd eerder deze maand in de functie benoemd. Zoroark is vorige maand aan het spel toegevoegd. Dit jaar verschenen ook Clefairy en Clefable, evenals Mew, Dodrio, Scizor, Glaceon, Buzzwole en Tyranitar. Andere speelbare Pokemon zijn Delphox, Espeon, Azumarill, Duraludon, Hoopa, Trevenant, Dragonite, Tsareena, Greedent, Sylveon, Mamoswine, Blastoise, Blissey, Gardevoir, Zeraora, Pikachu, Charizard, Snorlax, Crustyle, Greninja, Eldegoss, Talonflame, Lucario, Venus

Pokemon Unite is nu gratis verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Het is beschikbaar op zowel de Nintendo Switch als mobiele platforms.