Vampire: The Masquerade – Swansong mechanics trailer

Vampire: The Masquerade – Swansong mechanics trailer

Vampire: The Masquerade Swansong heeft een nieuwe trailer uitgebracht die dieper ingaat op de RPG-concepten van de game.

Spelers van Vampire: The Masquerade – Swansong nemen de controle over drie helden, elk met hun eigen personageblad, in deze versie van het pen-en-papierspel. De statistieken van hun personages worden gevormd door hun selecties. Het is mogelijk om een ​​slot te openen, een NPC te intimideren of effectievere conclusies te trekken op basis van aanwijzingen met behulp van hun vaardigheden. Hoe hoger het beheersingsniveau van een vaardigheid, hoe meer opties spelers hebben.

video
play-rounded-fill

Over Vampire: The Masquerade – Swansong

De helden hebben naast hun vaardigheden ook vampiervaardigheden die Disciplines worden genoemd. Galeb, de oudste van de drie helden, kan Fortitude gebruiken om fysieke aanvallen en NPC-disciplines te doorstaan. Emem, de elegante koningin van de nacht, gebruikt Celerity om toegang te krijgen tot regio’s die anders niet beschikbaar zijn. Leysha, die hypergevoelig is en wordt gevolgd door haar dochter Halsey, kan Obfuscate gebruiken om haar bestaan ​​te verbergen… Het kan zelfs echte dingen verbergen voor nieuwsgierige blikken als er voldoende ervaringspunten worden geïnvesteerd.

Spelers hebben veel mogelijkheden als ze hun personagebladen aanpassen. Ze zullen talenten ontwikkelen, wat een permanente boost is, als ze zich specialiseren in een specifieke speelstijl. Hoe meer mensen een vaardigheid of discipline gebruiken, hoe groter de kans dat ze slagen. Eigenschappen zijn goede of slechte eigenschappen die worden beïnvloed door het succes of falen van uw activiteiten, of worden beïnvloed door specifieke keuzes.

Tekenbladen met sterke en zwakke punten zijn ook beschikbaar voor NPC’s. NPC’s gebruiken hun statistieken om zichzelf te beschermen wanneer spelers vaardigheden of disciplines gebruiken tijdens interacties met hen. In het geval van een gelijkspel, bepaalt een dobbelsteenworp het succes of falen, geïnspireerd door de pen en papier-ervaring.

Elke Vampire: The Masquerade – Swansong-speler heeft zijn eigen verhaal in deze unieke verhalende RPG, met meer dan vijftien verschillende eindes voor de hoofdpersonen en het lot van Boston’s Camarilla.

Swansong, een vervolg op Vampire: The Masquerade, is momenteel in ontwikkeling voor Switch en andere platforms. Op dit moment is er geen nieuws over wanneer het op het Nintendo-platform wordt uitgebracht.