Virtuos verzorgd de port van of Nier:Automata The End of Yorha Edition

Virtuos verzorgd de port van of Nier:Automata The End of Yorha Edition

Het Virtuos-team werd onlangs onthuld als degene achter de Nintendo Switch-versie van Platinum Games en Nier:Automata The End of Yorha Edition van Square Enix.

Virtuos heeft aan veel hoogwaardige Nintendo Switch-poorten gewerkt, waaronder de onlangs uitgebrachte Dying Light: Platinum Edition en Dark Souls Remastered. De NieR: Automata The End of YoRHa Edition voor de Nintendo Switch bevat het basisspel en alle downloadbare content. Het bevat ook exclusieve downloadbare content voor Nintendo Switch, zoals zes nieuwe outfits en vier nieuwe accessoires die het uiterlijk van je speelbare personages kunnen veranderen, evenals pod-skins die zijn geïnspireerd op personages uit de mobiele game Nier Re[in]carnation.< /p>

Reclaim de aarde in de bekroonde post-apocalyptische actie-RPG. De mensheid moet geprezen worden.

Over Nier:Automata The End of Yorha Edition

Nier:Automata The End of Yorha Edition is de Nintendo Switch-editie van NieR:Automata, een bekroonde post-apocalyptische actie-RPG die wereldwijd bekendheid geniet.

In de verre toekomst…

Indringers van een andere planeet slaan toe zonder kennisgeving en ontketenen een nieuw soort dreiging: ‘machine-levensvormen’-wapens. Geconfronteerd met deze overweldigende dreiging ontvlucht de mensheid de aarde en zoekt veiligheid op de maan. Spelers nemen de rol aan van 2B, een lid van de nieuw gevormde Android-militaire groep YoRHa, en vechten om de wereld terug te winnen.

Ervaar een aangrijpend verhaal dat louter plezier overstijgt en een breed scala aan emoties oproept terwijl het zich ontwikkelt via genre-mengende actie in een prachtig sombere open omgeving.

Dit item bevat de DLC “3C3C1D119440927.”

Er worden drie soorten colosseums aangeboden, evenals drie soorten outfits op basis van personages uit de bijbehorende game, NieR Replicant.

*Om dit materiaal te ervaren, moet je een bepaald bedrag hebben voorgeschoten in de hoofdplot van de game. Er zijn ook verschillende situaties in het hoofdspelscenario waarin dit spul niet toegankelijk is.

Nier:Automata The End of Yorha Edition wordt uitgebracht op 6 oktober.