Volledig normale Mario Party Superstars-trailer

Volledig normale Mario Party Superstars-trailer

Er zijn ongeveer 2 maanden verstreken sinds Mario Party Superstars op de Nintendo Switch werd uitgebracht. Nintendo heeft nog geen DLC aangekondigd, maar dat betekent niet dat het bedrijf Mario Party Superstars negeerde

In feite heeft Nintendo het spel relatief vaak erkend. Zo heeft Nintendo een nieuwe trailer voor de game uitgebracht. De trailer toont de invloed van Mario Party op vriendschappen. Nintendo zegt in de videobeschrijving dat “of je nu wint of verliest, een goed spel Mario Party Superstars gegarandeerd een reactie krijgt”

video
play-rounded-fill

Over Mario Party Superstars

Een Superstar-verzameling klassieke Nintendo 64™-borden

Oproep aan alle supersterren! Mario Party™ is terug met 5 klassieke borden uit de Nintendo 64 Mario Party-spellen. Frosting ontmoet bloemen terwijl je racet om de meeste sterren te krijgen (en je tegenstanders saboteert) op het Peach’s Birthday Cake-bord uit het originele Mario Party-spel. Of bekijk het aftellen dat Bowser Coin Beam ontketent en houd die munten vast op het Space Land-bord. Het tij kan snel keren in Mario Party, dus blijf waakzaam, feestgangers. Deze en alle andere modi kunnen ook online** worden gespeeld!

Kenmerken:

100 klassieke minigames keren terug van de Nintendo 64- en Nintendo GameCube™-games en meer! – Probeer een Superstar-verzameling minigames uit de hele Mario Party-serie. Of je nu munten spaart voor sterren in de bordspelmodus of oefent in vrij spel, er gaat niets boven de laatste te zijn die staat in Mushroom Mix-Up of Shy Guy Says. Alle minigames worden gespeeld met knopbediening, dus je kunt je aan de Joy-Con™-controller houden of de Nintendo Switch™ Pro-controller of een Nintendo Switch Lite-systeem gebruiken.

Feest met supersterren dichtbij of ver weg – Breng het feest altijd en overal met hetzelfde systeem***, lokaal draadloos*** of online** spelen. Wedstrijden met vrienden in bordspelmodus slaan elke beurt op, dus neem gerust een pauze en ga verder waar je was gebleven. Gebruik stickers om medespelers te prijzen of lastig te vallen terwijl je over het bord racet om sterren te verzamelen. Alle modi ondersteunen online multiplayer, zodat je met vrienden een paar minigames of een marathonwedstrijd van 30 beurten kunt spelen. Overwinning is net zo lief (en het stelen van sterren is net zo bevredigend) van overal ter wereld.