Wallachia: Reign Of Dracula komt later dit jaar

Wallachia: Reign Of Dracula komt later dit jaar

PixelHeart bevestigde dat Wallachia: Reign of Dracula later dit jaar op de Nintendo Switch komt, met een beoogde releasedatum in oktober 2020.

Een Europese fysieke release van het op Castlevania geïnspireerde avontuur kan momenteel worden gereserveerd via de online winkel van PixelHeart.

video

Over Wallachia: Reign Of Dracula

WALLACHIA Reign of Dracula, is een episch avontuur in het land van horror. Het is 1462. Prins Vlad Dracula is zes bloederige jaren in zijn tweede regering. Nadat hij de troon al eens eerder had verloren in 1448, zwoer Dracula het niet nog een keer te laten gebeuren.

Na jaren van ballingschap herwon hij de macht in 1456 en begon hij het land te zuiveren van iedereen die zich tegen hem zou kunnen verzetten. Wallachia is een waanzinnig actieplatformspel dat een wereld van woeste gevechten afbeeldt. Met speerpijlen of zwaard in de hand hangt je overleving af van je vermogen om te vechten. Vertrouw niemand, belichaam de prinses, ga op een dodelijke reis om je koninkrijk terug te claimen.

Wallachia: Reign of Dracula is een actie- en schietspel in retrostijl dat is geïnspireerd op grote klassiekers uit videogames zoals het beroemde Castlevania.

De game is ontwikkeld door Migami Games-studio’s die ook populaire fanspellen hebben gemaakt, zoals Castlevania The Lecard en Chronicles 2. Wallachia bevat de talenten van professionele stemacteurs, waaronder Kira Buckland en Robert Belgrado. De game heeft ook een unieke soundtrack en een verhaal gebaseerd op de legende van Vlad de Spietser, in plaats van typische vampiermythen. Naast de 7 actieniveaus bevat Wallachia: Reign of Dracula tal van bonussen en minispellen, evenals een exclusieve bonus van Bloodstained Ritual of the Night. Spelers spelen als de nieuwe hoofdrolspeler Elcin Floarea die het zal opnemen tegen Vlad Dracula en Walachije voor eens en voor altijd zal bevrijden van zijn tirannieke heerschappij.

Functies:

  • Volledige gameplay met ongeëvenaarde moeilijkheidsgraad.
  • Golven van vijanden om te vechten.
  • Bazen die je geen kans geven.
  • Een resoluut modern spel met de complexiteit van een retro-game.