Warframe – Cross Platform Play Update

Warframe – Cross Platform Play Update

De langverwachte platformonafhankelijke speelupdate voor Warframe voor Nintendo Switch is uitgebracht door Digital Extremes.

De update maakt, zoals de titel suggereert, platformonafhankelijk spelen mogelijk tussen Warframe-gamers op Nintendo Switch, pc, Playstation en Xbox. Als spelers ervoor kiezen om deel te nemen, kunnen ze dat doen via het menu Opties. De makers hebben ook plannen onthuld om de platformonafhankelijke speelmogelijkheden van Warframe uit te breiden, inclusief een eventuele cross-save-functie waarmee spelers hun voortgang van de ene versie van de game naar de andere kunnen overzetten.

video
play-rounded-fill

Warframe – Cross Platform

“Cross Platform Play is een functie die is ontworpen om eindelijk verbinding te maken met het Origin-systeem!” We brengen Tenno van over de hele wereld en van verschillende platforms samen om te spelen. Terwijl we Cross Platform Play blijven verbeteren, breiden we het uit zodat meer mensen samen van Warframe Missions kunnen genieten.”

“Cross Platform Save is een optionele functie waarmee spelers een deel van hun voortgang van het ene platform naar het andere kunnen overzetten.” Cross-platform opslaan is momenteel niet beschikbaar, maar we houden de community op de hoogte wanneer het toegankelijk zal zijn naarmate de werkzaamheden voor cross-platform spelen vorderen.”

“In het speloptiemenu kun je de Cross Platform Play-optie in- en uitschakelen.” Wanneer de functionaliteit is geactiveerd, verschijnt er een platformpictogram naast de naam van de speler. Ze kunnen chatten, lid worden van squadrons en anticiperen op snellere openbare matchmaking naarmate meer Origin System-spelers van alle platforms meedoen aan de komende missies. Spelers van alle platforms kunnen elkaar ontmoeten in Relays en Dojo’s, maar VoIP-chatdiensten worden later geïmplementeerd en zijn nu niet meer beschikbaar.”