Warframe – Heart of Deimos is uit

Warframe – Heart of Deimos is uit

Digital Extremes dat hun nieuwste uitbreiding voor Warframe, Heart of Deimos, nu uit is in een nieuwe patch die ongeveer 3,55 GB opslagruimte op de Nintendo Switch in beslag neemt.

video
play-rounded-fill

Over Heart of Deimos

Duik diep in het hart van Deimos. Leid je Necramech door een grotesk landschap vol met aangetaste wezens. Leer de waarheid achter Deimos ‘duistere inwoners, de Entrati, en werk met hen samen om Deimos te beschermen tegen de zich verspreidende besmetting.

Bezoek de grotesk mooie Cambion Drift in Heart of Deimos, de laatste update in het steeds groter wordende Origin System. Werk samen met de Entrati om Deimos te beschermen tegen de zich uitbreidende Infestation die het hart van Deimos dreigt te vernauwen. Ben je klaar om de Entrati, Tenno, te ontmoeten?

In het nieuwe Heart of Deimos Quest zie je dat je moeder en haar trouwe (zij het een beetje beschadigde) dienaren Loid en Otak volgt in het sinistere mysterie dat de besmette maan van Deimos omringt. Je moet voorbij Deimos ‘ontwormde buitenkant kijken als je ooit hoopt de geheimen ervan te begrijpen, Tenno. Verzamel de gescheurde overblijfselen van Xaku en ontketen zijn Void-kracht om vijanden te corrumperen en te verwarren. Geef je Warframes nieuwe vaardigheden door het Helminth-systeem aan boord van je Orbiter te gebruiken.

Krijg toegang tot Heart of Deimos door de Mars Junction te voltooien op je pad door de Sterrenkaart!