Wildfrost aangekondigd

Wildfrost aangekondigd

Wildfrost is aangekondigd door Chucklefish, Deadpan Games en Gaziter. De tactische roguelike deckbuilder zal dit najaar beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

video

Over Wildfrost

De zon is donker geworden…

De planeet is het slachtoffer geworden van de Wildfrost. Alleen Snowdwell en zijn overlevenden blijven over als laatste verdedigingslinie tegen een eeuwige winter… Bouw een stapel sterke kaartpartners en elementaire artefacten terwijl je je een weg baant naar de Zonnetempel en uiteindelijk een einde maakt aan het ijs!</p >

Perfectioneer je vaardigheden voor het vechten met kaarten en het bouwen van kaarten voordat je aan een missie begint om een ​​einde te maken aan The Wildfrost! Begin je reis met je geselecteerde stamleider, die is begiftigd met een unieke set van willekeurige talenten en statistieken, voordat je je koers uitstippelt door de barre, bevroren omgeving.

Je mag langs de route bevroren kameraden redden en in dienst nemen, vergeten rijkdommen ontdekken en je zuurverdiende blingbling doorbrengen met reizende kooplieden. De keuzes die je maakt en de paden die je tijdens elke run volgt, helpen je een sterk kaartspel op te bouwen dat uniek is voor jou elke keer dat je speelt.

Verzamel een overvloed aan schattige maar krachtige kaartgenoten, evenals nuttige goederen en clunker-kaarten om je te helpen in de strijd. Experimenteer met verschillende elementaire kaartcombinaties om uw winnende combinatie te ontdekken.

Je begeleidende kaarten zijn niet zomaar wegwerpbare minions om schade aan te richten; upgrade en pas ze aan door waggelende charmes toe te voegen om hun vaardigheden te vergroten, waardoor je kaartspel een sterke (en schattige) kracht wordt om rekening mee te houden!

Plan van tevoren met behulp van een dynamisch tegensysteem om je volgende zet te plannen en je tegenstanders af te weren. Kaarten vallen niet elke ronde aan in Wildfrost-gevechten, ondanks het feit dat ze turn-based zijn. In plaats daarvan hebben ze een ‘teller’ die het aantal beurten aftelt totdat ze automatisch kunnen worden verplaatst!

Je kunt je ideale zet plannen door tegengestelde monstertellers in de gaten te houden. Moet je je metgezellen buffen? Een tegenaanval stoppen? Of stel je eigen tijdschema in om snel chaos te veroorzaken! Het is aan jou om het tij strategisch in jouw voordeel te laten keren.

Heeft u een pauze nodig? Zoek je toevlucht in het schilderachtige dorpje Snowdwell. Overlevenden zijn hierheen gekomen om warm te blijven door gebruik te maken van de kracht van de Luminice, een enorme scherf verwarmd ijs.

Na elke run kun je terugkeren en geleidelijk bijdragen aan de uitbreiding van de hub-stad zelf, door gebouwen op te richten zoals een dierenwinkel, een uitvindershut en meer! Met nieuwe kaarten, stammen, cosmetica, te volbrengen taken en te ontmoeten evenementen, zullen deze nieuwe plaatsen spannende en nuttige nieuwe dingen ontdekken die je tijdens je reizen kunt gebruiken.

Geloof je dat je de Frost Guardian hebt verslagen? Zelfs als je het ijs eenmaal hebt verslagen, laat Wildfrost je terugkomen voor meer met dagelijkse runs en uitdagingen! Verbeter je score door je talenten op de proef te stellen!

Ad