Windjammers 2 – The making of

Windjammers 2 – The making of

Dotemu heeft een uitgebreide video uitgebracht over de ontwikkeling van Windjammers 2 voorafgaand aan de release van de game volgende maand. Het is bijna 25 jaar geleden dat de eerste NeoGeo-game werd gelanceerd. De documentaire bevat bijdragen van het productieteam van Windjammers 2, evenals optredens van de ontwikkelaars van de originele game en de toegewijde fanbase van de serie.

video

Over Windjammers 2

Het gooien van vliegende schijven naar je tegenstanders is nog net zo leuk als 25 jaar geleden. Windjammers 2 is het vervolg op de NEOGEO-cultklassieker Windjammers, en het is de ideale mix van alles wat je leuk vond aan het origineel met gloednieuwe mechanica.

Windjammers 2 is een snel, strategisch spel dat eenvoudig te leren is, maar moeilijk te beheersen. Het treedt in de voetsporen van de vorige aflevering en brengt terug wat de Windjammers-serie zo’n leuk en competitief spel maakt!

Nieuwe uitdagingen, podia, mechanica en spectaculaire nieuwe krachtbewegingen zullen je geest doen tollen terwijl je je windjamming-ervaring verbetert. Beheers de slapshot, dropshot, sprong, smash en de krachtige EX MOVE en luister naar de geweldige muziek uit de jaren 90.

MET GLOEDNIEUWE KARAKTERS…

Sophie De Lys: Wees er klaar voor! Het is tijd om Sophie De Lys te ontmoeten, de trendy, snelle en furieuze Française met uitstekende bewegingen. Eén advies: kies het juiste pad.

Orkaan Max: De Zuid-Afrikaanse kampioen is hier niet om plezier te hebben, zoals blijkt uit zijn intimiderende silhouet. Met slechts één worp is hij klaar om alles uit de weg te ruimen. Je bent gewaarschuwd, Klaus Wessel.

Raposa, Jao: Jao bracht zijn jeugd door in Brazilië en zag hoe de originele Windjammers hun tegenstanders in elkaar sloegen op het jammin’-veld, en nu is het zijn beurt om te schitteren. Wat zijn zijn meest effectieve wapens? Zijn razendsnelle tempo en verbluffende worpen.

Sammy Ho: Sammy is een atletisch evenwichtig persoon. De Chinese speler is sterk, maar ook snel genoeg om elke gegooide frisbee te pakken. Pas op voor zijn bedrieglijke schoten! Als je niet voorzichtig bent, steelt hij het kampioenschap van je!

NAAST RETOURNEREN

  • Hiromi Mita: Zou je niet denken dat Japan de jam na tien jaar had opgegeven? Hiromi Mita’s snelle en complexe bochtopnames zullen ervoor zorgen dat je er spijt van krijgt haar te confronteren.
  • Klaus Wessel: Na een decennium van strenge training is Klaus Wessel, ook bekend als de Colossus in Duitsland vanwege zijn enorme schoten, teruggekeerd en staat te popelen om Max Hurricane te laten zien wie de krachtigste stoorzender ter wereld is.
  • Loris Biaggi: Snel, krachtig en aanpasbaar… Italianen zijn Loris Biaggi blijft de geweldige kampioen die hij ooit was.
  • Steve Miller: Hij is snel en wendbaar, en hij is een natuurtalent in omkeringen en gebogen slagen. Hij is terug om te laten zien dat hij het nog steeds heeft.
  • Gary Scott (Gary Scott): De zeer gespierde Amerikaanse atleet is terug om zijn tegenstanders te laten zien hoe sterk hij is. Bereid je voor om een ​​van de meest spectaculaire shots van de game te zien!
  • Jordi Costa: Na tien jaar trainen keert allround atleet Jordi terug in het spel. Zijn snelheid en precisieshoots zijn eigenschappen die hem kunnen helpen de titel te winnen!
Ad