Witch On The Holy Night komt in december 2022 met Engelse ondertitels

Witch On The Holy Night komt in december 2022 met Engelse ondertitels

De console-releasedatum van de populaire TYPE-MOON visuele roman is eindelijk aangekondigd! TYPE-MOON heeft aangekondigd dat de Nintendo Switch-versie van Witch on the Holy Night in december 2022 in Japan zal verschijnen. De visuele roman zal beschikbaar zijn in het Engels, Japans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

De Japanse stemmencast is ook onthuld:

  • Aoi Aozaki (ingesproken door Haruka Tomatsu)
  • Kuonji, Alice (ingesproken door Kana Hanazawa)
  • Shizuki Soujuurou (ingesproken door Yuusuke Kobayashi)
  • Kumari, Kojika (ingesproken door Chika Anzai)
  • Housuke Kinomi (ingesproken door Toshinari Fukamachi) Tobimaru Tsukiji (ingesproken door Shohei Kajikawa)

Over Witch On The Holy Night

Type-visual Moon’s roman Mahou Tsukai no Yoru (Heks op de Heilige Nacht) werd op 12 april 2012 gepubliceerd voor de pc in Japan. Witch on the Holy Night was Tye-first Moon’s release voor alle leeftijden, en de eerste om Koyama Hirokazu te laten zien als de belangrijkste artiest van het spel in plaats van mede-oprichter Takashi Takeuchi.

Ontwikkeling

In 1996 schreef Kinoko Nasu, mede-oprichter van Type-Moon, een boek met de titel Mahou Tsukai no Yoru. De roman van Kinoko Nasu was zijn eerste boek en werd exclusief gedeeld met zijn vrienden en familie. Na het fenomenale succes van de series Tsukihime en Fate/stay night besloot Type-Moon echter om van Kinoko’s werk een visuele roman te maken. Mahou Tsukai no Yoru werd aangekondigd in april 2008, met een releasedatum van 2009, maar het project werd al snel bekend omdat het vele malen werd uitgesteld en meer dan vier jaar in productie was. Door de aanvankelijke vertraging werd de releasedatum van de game verschoven naar september 2010, gevolgd door een tweede vertraging tot september 2011 en uiteindelijk een derde vertraging tot een releasedatum in april 2012.

De Nintendo Switch-heruitgave zal een high-definition remake zijn van de originele visuele roman voor de pc, die in april 2012 werd gelanceerd.