Wolfstride – 14 minuten aan gameplay

Wolfstride – 14 minuten aan gameplay

Na de release van Wolfstride op Nintendo Switch hebben we nu 14 minuten aan beeldmateriaal, waarin de RPG wordt getoond.

Wolfstride is een rollenspel over drie voormalige criminele partners die op een kruispunt in hun leven staan. Wanneer ze een autokerkhof-mecha genaamd Cowboy verwerven, werken ze samen om deel te nemen aan het Ultimate Golden God Tournament, het meest elite mecha-toernooi ter wereld.

video
play-rounded-fill

Over Wolfstride

Terwijl je je voorbereidt om de beste mecha-tegenstanders van over de hele wereld te slim af te zijn, draagt ​​elk lid van het team zijn unieke expertise bij. De kernploeg is goed afgerond, inclusief hondenmonteur Duque, mechapiloot Knife Leopard en alleskunner Dominic Shade.

Dat wil zeggen, totdat hun fundamentele zoektocht om geld te genereren verandert in een diepgaand, langzaam brandend onderzoek naar hun gecompliceerde leven, hun verschrikkelijke beslissingen in het verleden en hun lot.

DE GARAGE

Duque’s domein is de hangar. Het herstellen van schade tussen aanvallen is nog maar het begin. Om Cowboy te verbeteren en de unieke uitrusting te perfectioneren die gepland is om je volgende tegenstander te verslaan, verwissel je componenten, installeer je upgrades en voeg je nieuwe wapens toe.

DE STAD VAN REGEN

Kruip in de huid van Dominic Shade, een verbannen voormalige Yakuza, en verken elk vreemd hoekje van Rain City. Een half dozijn locaties onthult een caleidoscoop van mensen, die allemaal hulp, een baan of een vernietigende belediging voor je avontuur bieden.

HET PODIUM

Betreed de arena om één op één te strijden tegen enorme robots. Het turn-based vechtsysteem stimuleert planning en tactiek. Beweeg voorzichtig om jezelf te positioneren voor een aanval terwijl je de tegenstander uit balans houdt. Wanneer het conflict te verhit wordt, gebruik dan gerichte aanvallen om je tegenstander uit te putten of ga in de verdediging.

Wolfstride is momenteel te koop in de Nintendo Switch eShop. Ondersteunde talen zijn Engels, Japans, Portugees, Spaans, Frans, Duits, Russisch en Chinees (vereenvoudigd).