Wonder Boy: The Dragon’s Trap krijgt een fysieke editie

Wonder Boy: The Dragon’s Trap krijgt een fysieke editie

Eerder kwam in april van dit jaar Wonder Boy: The Dragon’s Trap uit voor de Nintendo Switch. Een remake van de SEGA klassieker. In de game kun je met de druk van een knop trouwens switchen naar het origineel en weet terug.

Een ding was er jammer aan deze game en dat was dat deze alleen als download te verkrijgen was. Maar DotEmu heeft met behulp van Nicalis (onder andere bekend van Cave Story+) het toch zo ver weten te schoppen dat er een fysieke release van de game te verkrijgen zal zijn. 

Wanneer is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar zodra we het weten zullen jullie het natuurlijk van ons horen.

Extra’s

Nicalis maakt er bij fysieke releases altijd iets speciaals van door de extra stap te nemen om een kleine manual, goodie etc toe te voegen. Iets waar menig grotere partij nog een puntje aan kan zuigen als je het ons vraagt.

Laten we hopen dat ook voor Wonder Boy: The Dragon’s Trap dit zal gebeuren, wat ook cool zou zijn is een reversible cover in de stijl van de originele SEGA Master System Artwork … maar we laten ons lekker verrassen.

Of we persoonlijk de game gaan afschaffen hangt een beetje van dat punt af, want we hebben deze game bij lancering direct aangeschaft met het vermoeden dat er geen fysieke release zou komen. En hoe leuk en goed de game ook is dat is het dubbel dippen wellicht niet waard.

Heb jij Wonder Boy: The Dragon’s Trap nog niet? Kijk dan zeker naar de komst van de fysiek versie!